Hévíziek! Mi a jégpálya pontos címe?
Figyelt kérdés
Nem találtam meg a neten.
Köszönöm. :)
2015. jan. 6. 18:00
1/3 anonim válasza:
Nem vok hévízi de beírtam a google-ba és ott van a cím.
2/3 A kérdező kommentje:
Micsoda?
Széchenyi utca eleje...? Sokra megyek vele.
2015. jan. 6. 18:47
3/3 anonim válasza:
Házszámot sajnos nem lehet rendelni hozzá, de itt vannak a koordináták: 46.79093,17.192912
Ha Keszthely felől érkezel épphogy beérnél a városba a jobb oldalon található a fasort követően.
Nem lehet eltéveszteni. Ha kocsival jössz, akkor halad kicsit tovább át az első zebrán, majd jobbra kanyarodva le tudsz parkolni a Nagyparkolóban (ahol február végéig ingyenes a parkolás).
Ha busszal jössz is egyszerű dolgod van. Sétálj visszafele a kisutcán (Kölcsey), amin a busz befordult a megállóba, átkelsz a zebrán s jobbra fordulva már látod is a pályát.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!