Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért jó valakinek ha álarcban...

Miért jó valakinek ha álarcban vezet?

Figyelt kérdés

A hétvégén láttam C Vectrát,szembe jött velem és úgy láttam,hogy a sofőrön anonymus álarc van, de nem voltam benne biztos, ma pedig a piros lámpánál beállt mellém ugyan ez a Vectra és megbizonyosodtam róla,hogy jól láttam, egy anonymus álarc volt a fickón.

Nem ment gyorsan bár gondolom nem is a büntetéstől fél,de akkor mire jó?

2015. jan. 5. 21:30
 1/5 anonim válasza:

Szerintem Jokernek hiszi magat!

Nem kell parazni toluk.Ezek maximum csak kaposzta tolvajok semmi tobb.

2015. jan. 5. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valamilyen csúnya bőrbetegsége van, esetleg csúnyán megsérült az arca, és ezért nem akarja mutatni, vagy el kell takarnia, hogy kevésbé érje közvetlen napfény… Bármi lehet. Az is lehet, hogy csak jelmezbálra igyekszik, vagy szoktatja magát a farsangi jelmezéhez.
2015. jan. 5. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztonságos!

Az autóbalesetek nagy részénél a sofőr nem viselt álarcot.

2015. jan. 5. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:

#3: Milyen igazad van! Logikus :D

De akkor már az álarc + anyósülésen zsiráf kombó az igazi, ilyen felszereléssel baleset tudtommal még soha nem fordult elő.

Ilyen álarcos balhét a motorosoknál szoktam látni, sikolymaszkban, vagy koponyás kendővel vagy ilyesmivel mennek. De ott érthető, arcvédőként használják a menetszél ( meg bogarak, stb.) ellen. Biztos volt első szélvédő is a Vectrában?

2015. jan. 6. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:

:D

Szerintem csak vicces kedvébe volt..

Vagy anonimussal próbált azonosulni. :) :) :)

Én egyszer mr.simpsonnal(simpson család) találkoztam ugyanígy. De bevallom Dart Wader-t szeretném már látni egy skodában ülve.. :D

2015. jan. 6. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!