Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kamionsofő...

Mi a véleményetek a kamionsofőrökről?

Figyelt kérdés
Nem csak a forgalmi tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2014. dec. 29. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobban figyelnek a közlekedőkre, -szituációkra, mint az autósok. A fiatalabbak is jófejek, bár némelyik merész tud lenni a 40 tonnával is. Régebben segítőkészek voltak az autósok felé pl.: egy műszaki hiba esetén, ha épp a pihenőidejét töltötte a parkolóban.
2014. dec. 29. 19:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Én a fiatal kamionosok táborát erősítem, csak elég sok helyről az jön le hogy ez már egy szánalomra méltó szakma, és kirekesztenek sok téren e miatt.
2014. dec. 30. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Kérdező! Honnan rekesztenek ki? Miért szánalmas szakma? Hány éves vagy? Külföldre is jársz?
2015. jan. 2. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó foglalkozás volt régebben. Persze ezt más foglalkozásra is el lehet mondani. Egy kőműves, esztergályos, szobafestő, szabó, fodrász mind jó volt. RÉGEN ! Mióta a nagy deviza hitel, adósságba beleszaladtak az emberek minden foglalkozás egy szükség állapot. De akik ezt kiagyalták , tudták hogy ennek ez lesz a következménye. A kamionos szakma is ezért felhígult. Mert ha valakinek adóssága van , szarért -hugyért robotolni kénytelen. A többinek sincs más választása, ő se fog többet kapni. Én kamionos vagyok de nekem sincs jó véleményem a kollégákról. És még egyet, hogy ez a fajta rendszer kinevelte a spiccliket, s..g nyalókat, besúgókat, " bólogatójánosokat ". A fentebb írt okok miatt.
2015. jan. 3. 08:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Nemzetközibe vagyok, szerintem Európa legnagyobb csaló cégénél. Már a telepről ki se kell mennem, itt lerí hogy semmibe nézik a cégnél az irányítók, irodisták a sofőröket. Az hogy némelyik cégnél csak a sofőröknek kötelező a sárga mellény, meg csak nekünk van külön wc az egy másik rész. A kompról nem is beszélve. Tudom ez miattunk lett így, de nekem ebből az jön le, hogy meg vagyunk elég sok helyen különböztetve.
2015. jan. 3. 09:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Milyen kompon, hol? Mi van a kompon? Hol van külön wc? Miben különböztetnek meg? Sárga mellénnyel mi van?
2015. jan. 3. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Az emberek mindenhol próbálják egymást lenézni, van erre az egész helyzetre egy meglátásom, amit itt kérdésben is felvetettem már.

A sok agyondiplomázott stréber okostojást zavarja, hogy 30 évesen munkába állnak, és fele annyit keresnek, mint egy gürizős sofőr. Akinek "csak" megvan az összes ehhez szükséges papírja. Szerintük ez egyszerű, és 1 hét alatt megtanulható.

Mondják ezt azok, akik még a b jogsit se tudják lerakni, és a járdán se..greülnek, ha nem lehet a kerítésbe kapaszkodni.

ÉN nem csak a kamionos szakmában tapasztaltam ezt a megkülönböztetést, hanem bárhol, ahol kitudódik, hogy nincs diplomám. Az igazi értelmes ember nem egy rongyos papír miatt különbözteti meg önmagát. Hanem leginkább sehogy. :)

2015. jan. 5. 07:04
 8/9 anonim ***** válasza:

7/7 Időpont 01-05 07:04

Skatulyázod az embereket.

A nem diplomások között is van ilyen-olyan ember is, meg a diplomások között is.

Te magad írod, hogy nem különbözteted meg az embereket, dehogynem diplomásra, nem diplomásra osztod őket.

2015. jan. 9. 14:58
 9/9 Buckalakó66 válasza:
Az van hogy rengeteg sofőr van csak a GÉPKOCSIVEZETŐK fogytak el közben...........
2015. febr. 17. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!