Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Megbüntettek.

Most mit tegyek? Megbüntettek.

Figyelt kérdés

Kaptam egy ilyen cetlit a szélvédőmre: [link]

Most akkor megbüntet 8000-re, plusz még fel is jelent, ami plusz 30000? Fizetés helyett inkább közmunkára mennék. Hogy kell ezt intézni? Ja és mégvalami: a kocsival én parkoltam szabálytalanul, de édesapám nevén van. Kit büntetnek ebben az esetben?

2010. febr. 2. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Hol van itt, hogy feljelentett? Csak a 8000 Ft-ot látom.
2010. febr. 2. 21:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Figyelmeztet, feljelent, plusz 8000.
2010. febr. 2. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Az nem plusz. A pontozott vonal az érvényes. Ha más lenne, alá kéne húzniuk. Nyugi.
2010. febr. 2. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
19%

Ezt úgy kellett volna elintézned ha meg akartad volna úszni, (máskor így csináld)

Hogy azonnal bemész a legközelebbi rendörseggre, és bejelented hogy ellopták a rendszámtáblád amikor itt és itt parkoltál (még véletlenül se azt a helyszint vagy környékét mond be ahol megbüntettek, mondj mást és órákkal korábbi időpontot mint amikor büntettek)

Aztán egy vagy két hét múlva menjél vissza, hogy megletta rendszámtáblád, hirdetted jutalom fejében és jelentkezett a megtaláló..

Ennyi

Én így úsztam meg 4 éve egy kerékbilincs letörést meg a birságot..

Csak arra figylj hogy lehetőleg ne legyen a képedbe a térfigyelő kamera...

A feljelentésneka papirjáét meg őrizd meg és ha szivózna a parkolótársaság akkor lobogtasd meg előttük és kinyalhatják..

Persze ezt nem lehet minden héten eljátszani szal azért figyelj hol állsz meg máskor..

2010. febr. 2. 21:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Huh, köszi! Azt hittem már fel is jelent...

Hogyha édesapám nyilatkozik, hogy én vezettem az autót, akkor gondolom utána rajtam követelik a pénzt (ez nem objektív felelősséges ügy, ugye?). Namost nekem jövedelmem nincs, fizetni meg nem fogok, inkább elmegyek havat lapátolni (tehát inkább bevállalom a közmunkát). Ezt hogy kell intézni?

2010. febr. 2. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Eszedbe se jusson egy sima szabálysértést hazugsággal vagy csalással leplezni. A Svejk is azt mondta: Ha vétkeztem, hát elismerem.. A 8000.- a tanulópénz. Legközelebb majd arra biztatnak, hogy hagyd cserbe az áldozatodat.

Gondolom tudatosan álltál rossz helyre, Mert ha nem, még rosszabb. Ugy vezettél, hogy még a kreszt sem ismered. És mondd el apudnak is, hogy mi történt.

2010. febr. 2. 22:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudja mi történt okostojás... Amúgy nem tudom, hol írtam, hogy ki akarok bújni alóla...
2010. febr. 2. 22:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Jaa,, a 21:22-re reagáltál. Akkor nem szóltam, bocs. Amúgy meg sem fordult a fejemben az ilyesmi.
2010. febr. 2. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem kell állszentkedni...
2010. febr. 3. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!