Szabálysértési birságot átlehet-e váltani közmunkára vagy cellára?
Szerintem is tapló volt aki idiótázik!
Viszont van itt mégvalami!:
6000 ha befizeted, ha nem akkor 30 000 és azt fogják átadni a lakhely szerint illetékes rendőrhatóságnak. Onnantól él az amit a közmunkáról írtam.
Bízom abban, hogy a kötelet elkerülöm.A deres meg attól függ, hogy a szomszédom méri-e rám.De reszkessen, ha tulzásba viszi.
10:10 Igen a közmunka, amit már azóta meggondoltam, abból az apropóból, hogy másnap az egész falú azt beszélné, hogy én ott sepregetem a falu utcéját, amit ugyan nem szégyelnék, de a jól értesültek az elkövetés nagy ságát elefánt méretűre változtatnák.
10:13 LEÜLÖM, egyébként ilyen ambicióim nincsenek.(Egyenlőre!)
Már nagyon sokat olvastam a közmunkáról... 30.000Ft-os gyorshajtásom van, ha gyes-en vagyok 2 gyerekkel, nem kapok valami kedvezményt?? A másik, hogy ha közmunkára megyek, akkor kapok Erkölcsi-t???? Mert a napokban kelleni fog...
Előre is köszi
Én addig fellebeztem, amig a végén azt mondták - irták -irgumburgum.De ezt is megfellebeztem, amire több mint egy fél évig nem is válaszoltak.Panasszal éltem az illetékes hatóságnál és nem vagyoni kártéritést kértem a válasz elmaradása miatt.Valamivel több mint egy tizest kaptam az igényemet elismerve.
Te ne fizess egy vasat se. Fellebbezz, de mindig időbe a következő helyre.A végén, ha közmunkára itélnek, azt vállald el.És majd ott egyezkedj!Tekintettel a gyerekekre.Számos lehetőséged van, amit okosan irányits.Ha az idegrendszered rendbe van, csináld végig.Ügyvédhez ne menj, mert az többe kerül.
Sziasztok.
Én is kaptam egy helyszíni bírságot, lejárt műszaki miatt.
Ha a közmunkát választom, akkor ahhoz kell valamilyen papír vagy igazolás hogy alkalmas vagyok közmunkára?
Vagy csak egyszerűen bemegyek a munkaügyibe, elmondom hogy beváltanám a bírságot közmunkára és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!