Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ismertek embereket kik csak...

Ismertek embereket kik csak vezetni szeretnek pld :kocsit, traktort de ha már szerelni kell nekik már húzódzkodnak tőle?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek ezekről az emberekről ??
2014. dec. 9. 09:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez kb. olyan, hogy titkárnőt rendelsz szövegszerkesztésre, de ha ott van, akkor már javítsa meg a számítógépet is.
2014. dec. 9. 13:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Hiába vagyok műszaki beállítottságú, a kocsi már nem egy olyan dolog, amit otthon megszerelek. Benne van a lehetőség, hogy valamit elrontok (aztán lehet gondolkodni hogy melyik a rosszabb, ha tönkreteszem a kocsit valami apró dolog miatt vagy ha esetleg meghal valaki). Jobban szeretem ezt szakira bízni (ismerőshöz viszem ha valami baja van).

Ilyen háztartási berendezéseket szívesen javítgatok, de ez már egy magasabb szint. Szerintem.

2014. dec. 9. 15:40
 13/17 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok. imádom is magam.

ha nekilátok szerelni, akkor tokától bokáig szaros vagyok, és oda az öröm...

2014. dec. 9. 17:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Sok olyan esetről hallottam már, hogy elvárták egy sofőrtől, hogy szereljen is meg kisebb nagyobb dolgokat és ha nem volt hajlandó hozzányúlni a géphez akkor a qva annyát.. Ha nekiállt és elrontott valamit, ami nagyobb bajhoz vezetett, akkor is a qva annyát. Persze a szerelőt azért nem hívták ki, mert hátha meg tudja csinálni a sofőr. Nem sikerült..

Ebből a nagy spórolásból mindig csak a baj van és persze mindig mindenki hibás, csak az nem aki sajnálja a pénzt a szervizre...

Magyarország, én így szeretlek :D

2014. dec. 9. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Én például régen egy Dacia 1310-et darabokra szedtem gyakorlatilag, majd szinte magamban is össze raktam, úgy ahogy kell. De a 2008-as Audimat olajcserére is viszem a szerelő haveromhoz. Nem azért mert nem szeretek szerelni vagy nem tudok, de nem ez a szakmám, és szakszerűen akarom, hogy meglegyen csinálva...
2014. dec. 9. 23:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Szinte mindenki ilyen ember.

Rég volt már hogy az út szélén meg lehetett javítani az elektronika nélküli autót, de azt se szerették sokan, főleg ha télen mínusz fokokban kellett gyújtást állítani.

Ma már olyan bonyolultak az autók hogy akinek nincs otthon szerelőműhelye az nem fog hozzányúlni.

Persze vannak megszállott autóbolondok akik otthon javítgatják az autójukat, de ők sok pénzt nyomnak bele hogy a garázs jól fel legyen szerelve.

Én szeretem az autókat, mérnök végzettségem van, de ha kivillan a check engine lámpa a kocsiban inkább elviszem szervizbe minthogy otthon nekiálljak (2.0 cr tdi).

2014. dec. 9. 23:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi lenne, nem vagyunk szerelők!négy

Ilyen ostoba kérdést!

A szerelő javítja ezeket, mert kitanulta, érti, van hozzá türelme, mert egy gép, vagy akármi nem olyan, hogy mindenki érti a javítását, ráadásul nem is jó ha nem hozzáértő kotorászik bennük!

2015. jan. 2. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!