Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná, hogy...

Lalalaal kérdése:

Valaki elmagyarázná, hogy mégis honnan tudjam mit vihetek fel a Ryanair-ra?

Figyelt kérdés

Szeptemberben repültem először. Természetesen levan irva a honalpra, hogy mekkora lehet a kézipoggyász és hogy ha annál nagyobb akkor nem viheted fel a gépre hanem plusz pénzért feladott csomag lesz belőle stb...

Na most én a megengedettnél KISEBB kézipoggyászt vittem. Ennek ellenére nem vihettem fel magammal a gépre! Mielőtt felszálltam volna, egy nő tett rá valami sárga szalagot és át kellett adnom mint feladott csomagot, viszont nem kellett plusz pénzt fizetnem. Ismétlem, a kézipoggyász a megengedettnél sokkal kisebb volt és a súlya is kisebb volt a megengedettnél!

Ugyebár megengedett egy második kézipoggyász is, ami sokkal kisebb. Én a megengedettnél sokkal nagyobb táskát vittem második kézipoggyásznak, egy laptoptáskát benne a laptopommal! Arra gondoltam hogy ezt majd belerakom az első kézipoggyászba, mivel túl nagy ahhoz hogy felvihessem külön.. hát tévedtem, ugyanis ezt, ami nagyobb mint a megengedett, felvihettem egy szó nélkül.

Most repülök haza, mégis honnan tudjam hogy mit vihetek fel és mit nem, mi van ha most máshogy alakul és valami másba kötnek bele? Hm?

2014. dec. 6. 00:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Erdekes, eleg sokat repultem veluk, soha senki sem merte le a kezipoggyaszt a meretre allitott femkerettel sem, meg sulyra sem. Szerintem ez egyedi eset, en biztos szova tettem volna.
2014. dec. 6. 01:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tünt egyedi esetnek, másokkal is ezt csinálták akiket láttam :DD
2014. dec. 6. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!