Mit lehet tenni a hangosautós hülyegyerekekkel? (a tökönrúgáson kívül)
Nem tudom mit lehetne tenni, de én mindig elgondokodom, hogy ha kint ennyire hangos, milyen lehet odabent? Mit hallhat ő a közlekedés hangjaiból? Hallja-e a mentőt, a rendőrt vagy bármit is? Szerintem nem csak zavaró, hanem veszélyes is. De nem tudok róla, hogy e miatt bárkit is büntettek vagy figyelmeztettek volna a rendőrök.
Amikor este 8-9 körül (a gyerekek már aludnának) megáll a ház előtt és negyed órát bömbölteti a magnót mert a barátnőjét várja...
szívem szerint ilyenkor beöntenék egy pohár vizet a nyitott tetőn keresztül. Mintegy véletlenül... Opsz! Kicsúszott. Nem figyeltem oda. Ahogy ő sem.
Akkor látom nem csak én küszködöm ilyen problémákkal.Persze ilyenkor,amikor nem gond,h brübbög,mert a gyereket sem zavarja annyira,nem tud brümmögni,csak,amikor pihhenének az emberek.
Nálunk is van egy fiatal pár,akiknek van egy Bogárjuk.Hivatalosan nem lehet behajtani a házak előtti utcára,de gyakorlatilag szarik rá mindenki...még a rendőrök is.Nem érdekli őket,h állandóan tilosban parkolók vannak a házak előtt.No és ez a fiatal pár majdnem minden este 9kor megy valahova.Volt hogy 20 percig brümmögött a kis Bogás,aminek amúgy elviselhetetlen hangja van.Pont az ablakunk alatt.Sajnos azóta nem láttam őket,megkérdezném,h ezt miért kell,meg h szeretnének-e gyereket.
én is eg hangos autosvagyok
de én csak külvárosban szoktam dübörögtetni mert azt mondják hogy nagyképű vagyok meg zavarok vele mindenkit igy aztán marad a külváros
az igaz hogy nem hallani semmit a mentőt rendört igy aztán nyitott szemmel árok ijenkor
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!