Ha nekem epilepsziám volt, de már kinőtem akkor megkapom az orvosi érvénzességit "B" és "C" kategóriára? Előte is kösz a válaszokat!
Szeretek tudatlan emberekel találkozi!Namár most nagyon sok esetben az epilepsziás gyerekek idővel kinövik a betegséget,és velem is ez történt!Különben csak h az 1. válaszolót értelmesebbé tegyem:
olvasd ezt el: [link]
A gyerekkori epilepszia gyakran kinőhető elég jó esélyekkel. És igen, teljesen gyógyultnak tekinthető. Általában az epilepszia elleni gyógyszerek "leárnyékolják" a "hibás" agyfelületet, azaz leblokkolják a működését. De gyerekkorban azok a funkcók, képességek amik ott voltak , átmennek másik területre...tehát ép és egészséges lesz a másik meg "használaton kívül lesz".
Biztos nem magyaráztam túl érthetően , de lehet jogisd B kategóriás mindenképp. Ha nem nőtted volna ki és 2 évig tünetmentes vagy gyógyszer mellett akkor is megkapod. Bét is Cét is...
na neten sokmindent megtalálhatsz róla...
jó neked, hogy kinőtted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!