Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha nekem epilepsziám volt, de...

Ha nekem epilepsziám volt, de már kinőtem akkor megkapom az orvosi érvénzességit "B" és "C" kategóriára? Előte is kösz a válaszokat!

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Epilepsziát nem lehet kinöni - az vagy van, vagy sose volt, legfeljebb gyógyszerekkel lehet normál életet éni vele.
2010. jan. 26. 09:07
 2/6 anonim válasza:
Nem lehet jogsid, a saját, és mások egészégének veszélyeztetése miatt.
2010. jan. 26. 12:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Szeretek tudatlan emberekel találkozi!Namár most nagyon sok esetben az epilepsziás gyerekek idővel kinövik a betegséget,és velem is ez történt!Különben csak h az 1. válaszolót értelmesebbé tegyem:

olvasd ezt el: [link]

2010. jan. 28. 00:35
 4/6 anonim válasza:

A gyerekkori epilepszia gyakran kinőhető elég jó esélyekkel. És igen, teljesen gyógyultnak tekinthető. Általában az epilepszia elleni gyógyszerek "leárnyékolják" a "hibás" agyfelületet, azaz leblokkolják a működését. De gyerekkorban azok a funkcók, képességek amik ott voltak , átmennek másik területre...tehát ép és egészséges lesz a másik meg "használaton kívül lesz".

Biztos nem magyaráztam túl érthetően , de lehet jogisd B kategóriás mindenképp. Ha nem nőtted volna ki és 2 évig tünetmentes vagy gyógyszer mellett akkor is megkapod. Bét is Cét is...

na neten sokmindent megtalálhatsz róla...

jó neked, hogy kinőtted! :)

2010. jan. 30. 00:55
 5/6 anonim ***** válasza:
hát ha b t akár C-t nem hiszem, mert ahoz ha hivatalosan akarod páv kell, azt meg nem hiszem hogy már megkapod
2010. jan. 30. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az értelmes válaszokat(az utolsó kető) a többieknek meg azt üzenném,h amihez nem értenek abba ne üssék az orrukat!Egyébként 3.osztályos kormban volt az utolsó rohamom és 7.es koromig szedtem gyógyszert,(most 18 éves vok)és van orvosi papirom arról,hogy kinötem a betegséget tehát,hogy lezáródott ez az egész!Azt olvastam h orvosi vizsgán meg kell nézetnem magam egy epileptológusal!Erről tudnátok vmi infót adni?Van egyeltalán olyan aki levizsgázott már és hasonló cipőben jár velem?Kösz a válaszokat mégegyszer!
2010. jan. 31. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!