Kamionsöfőr akarok lenni de nem vagyok túl nagy darab,170 cm és 62 kg. Felvennének emiatt, vagy jelenthet ez gondot?
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 09:53
1/8 anonim válasza:
Felvennének, hova? A kamionsofőrök országos szövetségének elnökségi tagjai közé? Ne viccelj már ember a kamionozáshoz jogosítvány kell (+ egyéb hülyeségek) nem magasság alapján veszik fel az embert. Atya ég!
2/8 anonim válasza:
Ne félj, a Piedonés hagymás-babos kamionos élet nem úgy van ám. Valahogy ki-és beszállni kell.
3/8 anonim válasza:
Ha az téged vigasztal,hogy én vagyok 53kg. majdnem 27 évesen.
4/8 A kérdező kommentje:
és kamionos vagy?
2014. okt. 29. 13:30
5/8 anonim válasza:
szőrösnek kell lenni, min 120 kilósnak, hangosan kell tudni fingani meg ilyenek. gyökér.
6/8 anonim válasza:
Kamionos válasza. Szerinted kérdező mi a foglalkozása? Istenem...
7/8 anonim válasza:
Nem minden kamionos nagydarab. Ismerek sok "zsokétermetű" kollégát, még nálad kisebbeket is. Van egy román kollégám, pici ember, van vagy 50 kiló, azelőtt 4 évig az USA - ban volt kamionos, gondolhatod, a sok nagymenő hamburgerfaló között egy nyúlgerinc. Intelligens, tapasztalt ember, kiváló sofőr. Nem a testsúly teszi a sofőrt, bár én is három számjegyű kilót nyomok.
8/8 anonim válasza:
Semmi esélyed. A minimum 172 cm, és 65 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!