Melyik honlapon találhatok bicikli rajzot?
Figyelt kérdés
mármint szétkaptam a váltót meg mindent most vmivel jobban megis csináltam de még mindig baja van..van ötlet h hol találhatok egy segítő oldalt?2008. aug. 12. 18:02
1/4 A kérdező kommentje:
Ja, kíméljetek a kuglitól(google) mert kerestem már.
2008. aug. 12. 18:27
2/4 anonim válasza:
A kerékpár váltókon általában van két csillagfejű csavar, az elsőn és a hátsón is. Gondolom az lehet a gond,hogy nem vált rendesen, ha azokat tekergeted akkor jó lesz, szerintem. Más nagyon nem hibásodhat meg egy kerékpáron, maximum a hajtókar és tengely.
3/4 A kérdező kommentje:
am állítgattam de akad...a probélma a lényegében h nem ég kitört a 3.fogaskerék a hátsó váltónál és feszt odakar váltani...se föl se le..és állítgattam a csavarokon de semmi..meg van még egy olyan is h mikor ugye nem tekersz akkor forognia kellene a fogaskerekeknek öresben de ehelyett meghúzza a láncot és kattog össze-vissza...szal nem nagyon értem h most mi baja van.
2008. aug. 12. 22:49
4/4 A kérdező kommentje:
*rég, *üresben
2008. aug. 12. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!