Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Parkolás Bécsben?

Parkolás Bécsben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudna valaki ötletet mondani arra, hogyan parkolhatnék HOSSZÚTÁVON Bécsben?

Adott helyzet: Bécsben dolgozom és élek, kéthetente hazamegyek. Ebben a két hétben az autómat nem használom. Csak úgy a ház előtt viszont nem állhatok meg a kurzparkzone miatt...főleg nem állhat itt ugye két hétig..akkor hová kéne állnom úgy mégis? Parkolóház fizetős, szintén nem opció..nem tudom mit csináljak.

2014. okt. 18. 19:29
 1/5 A kérdező kommentje:
A 9. kerületben lakom és dolgozom ha ez számít valamit. Mikor legutóbb is visszajöttem cirka egy órát köröztem a városban, mire találtam egy nyamvadt parkolóhelyet ahol nem kell érte fizetni, viszont 9 km-re innen...Ez az egyik, a másik meg, hogy ugye így nem tudok naponta ránézni, és őszintén megmondom nem vagyok valami nyugodt, összetörik, ellopják..akármi..
2014. okt. 18. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Bérelj garázst, vagy keress olyan teremparkolót, ahol lehet bérelni beállóhelyet hosszú távra. Még ha távolabb is találsz, akkor sem kall aggódnod, hogy mi van már az autóval. Ha sokáig áll majd egy helyben az autó, ellenőrizd az akkut, mert télen a hidegebb idő miatt gyengébb lesz.
2014. okt. 18. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
--tudom, hogy nem opció a parkolóház, de más megoldás nincs. Laktam már én is ott, a belvárosban és nem sajnáltam parkolóházra a pénzt. Ha arra gondoltál, hátha lesz valaki, aki véletlenül itt felajánlja, hogy intéz ingyen parkolást, hát nem tudom, létezik-e ilyen.
2014. okt. 18. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézz utána, hogy a lakosok milyen parkolási igazolványt kaphatnak, amivel korlátlanul várakozhatnak. Ugyanis jó eséllyel van ilyen lehetőség, hiszen az ottani embereknek is valahova le kell tenni a kocsit, amikor épp nem használják. És arra felé nem is akkora divat napi szinten kocsikázni, sokkal kedveltebb a tömegközlekedés.

Persze ez csak akkor működik, ha van hivatalos lakcímed Bécsben, amúgy biztos nem kaphatsz ilyesmit.

2014. okt. 20. 05:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Hivatalos lakcímem az van, viszont magyar rendszámú az autóm...olyankor mi van?
2014. okt. 21. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!