Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az a felső tekerő vagy mi, az...

Az a felső tekerő vagy mi, az mire van?

Figyelt kérdés
[link]

2014. okt. 5. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Tekerd meg. Az ulest allitja (vagy a tamlat, vagy az ulolapot, esetleg derektamaszt). Felsz, hogy megharap, hogy nem mersz hozzanyulni, vagy mi?
2014. okt. 5. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
brrrr ;)
2014. okt. 5. 14:31
 3/4 A kérdező kommentje:
tekerem de nem vettem észre semmit hogy csinálna.. azért kérdeztem meg itt hogy mire való .. vagy mit kellene csinálnia
2014. okt. 5. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis Renault Megane (?) annak a gombnak a deréktámaszt kell(ene) mozgatnia, de gondolom a tiéd is van már vagy 15 éves, és az ülésben lévő szivacs elporladt, így kevés hatása van. Igazából egy hevedert feszít meg az ülésben, nekem is csak az érződik már, ha ráfekszem és lazítok rajta, mert akkor beesik a hátam...

:(

Majd szétszedem már ha lesz időm, mert a bontóban esélytelen jó bal első ülést kapni, főként légzsákos változatban!

:(

2014. okt. 5. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!