Miért ráz a motor eleje?
Figyelt kérdés
Kb. 160 felett elkezd szitálni jobbra-balra a motor eleje. Viszont észrevettem, hogy ha teljesen ráfekszem a tankra, akkor ez megszűnik. Mi lehet a gond?2014. szept. 28. 11:35
1/7 anonim válasza:
Kavics, vagy esetleg szeg a gumiba??
2/7 anonim válasza:
Rosszul centírozott kerék,esetleg szálszakadt,öreg gumi?
Én tegnap vettem észre,kb.160-170 felett szitál az eleje a motornak.2007-es gumim van,tavasszal csere+centír,remélhetőleg megszűnik a probléma.
3/7 A kérdező kommentje:
Első: csak észrevenném -.-"
Egyébként már cseréltem és centíroztattam is első-hátsó gumit egyaránt, de nem az a gond.
2014. szept. 28. 18:25
5/7 A kérdező kommentje:
Kicsit laikus, de azt hogyan ellenőrizzem?
2014. szept. 28. 20:49
6/7 anonim válasza:
Hat van az ilyen egyszeru "parasztmodszer" h raulsz a motorra,behuzod az elso feket es labbal lokdosod a motort elore-hatra.Ilyenkor erzed a kormanyon ahogy a holtjarat vegpontjainal utkozik "tukk-tukk"...ez altalaban mar kicsit nagyobb kopasnal erezheto.A masik "parasztmodszer" hogy megprobalsz kez nelkul vezetni-ha eddig ment es most nem megy az is erre utal-huz a motor valamerre mert nincs kozpontban a kerek. A profi modszert nem ismerem :)
7/7 lupara válasza:
Kormánycsapágy ellenőrzéshez:Első kerék legyen megemelve.Szembenállva megfogod a két teleszkópvilla alját,és mozgatod előre,hátra.(Guggoló testhelyzetben.)Ha fönt kottyanik,húzol ha lehet,vagy csere.Teleszkópokat,guminyomást még megnézném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!