Ha az Oszkár.hu oldalon autóst keresnél és látnád, hogy külföldi a hívószáma, inkább akkor mást keresnél hazait?
Figyelt kérdés
Felvidéki vagyok és gondoltam felteszek hírdetést az Oszkár oldalra, mivel Budapestre mennék majd kocsival, de mobilszámom alapján, lehet talán nem fognak merni hívni.2014. szept. 26. 23:16
1/5 anonim válasza:
Hát mivel picit drágább külföldre telefonálni, így meggondolnám. Főleg mivel a telekocsi lényege hogy olcsóbb mint a taxi/tömegközlekedés. :)
Inkább vegyél Mo-n egy feltöltőkártyás telót, aztán írd be annak a számát. Nem írtad hogy hányszor jönnél Bp-re, de ha egyszeri alkalom, akkor nem kell "itthoni" sim kártya.
2/5 anonim válasza:
Ahogy elnézem az oszkár.hu oldalt, inkább az www.oszkar.com oldalra rakd fel azt a hirdetést.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon változó, hogy mikor megyek fel Budapestre, de valamikor Nyíregyházától egészen Frankfurtigis szoktam menni, így sok várost érintek Magyarországon is.
Köszi a másik weboldalt.:)
Az igaz tényleg, hogy drágább a hívás, de először mms-t is lehetne küldeni nekem, én pedig visszahívom az illetőt, vagy az oldalra írni üzit.
2014. szept. 27. 18:36
4/5 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, tényleg oszkar.com az oldal neve.:)
2014. szept. 27. 18:38
5/5 anonim válasza:
Rakd fel a hirdetésed. Az is lehet, hogy valaki éppen a lakhelyed környékéről indulna. Esetleg nézd meg jelenleg milyen irányba keresnek kocsit az utasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!