Az elsősegély vizsgán miket szoktak kérni/kérdezni?
Figyelt kérdés
Csütörtökön lesz vizsgám, és jó lenne tudni hogy kb. mire számítsak. Csak így belekérdeznek hogy hogy kell ellátni eszmélet nélküli bordasérültet, meg ilyenek? Mekkora része amikor be is kell mutatni emberen/bábun a gyakorlatot?2014. szept. 8. 00:27
1/2 anonim válasza:
Szia! Én a neten találtam tételeket, s csak azt olvastam el. Még órán sem voltam. Tőlem pl ugyanazokat kérdezték, mint a tételekben le voltak ìrva. Ami még jó, hogy a tételekhez vannak válaszok is... Keress rá google-ban, s ne félj, mert ez a legkönnyebb vizsga :)
2/2 anonim válasza:
A vizsga két részből áll. Kötelező meg kell csinálni a stabil oldalfektetést egymáson, majd mindenkinek kell pár perces komplex újraélesztést bemutatni egy gyakorló bábun. Ezután tételhúzás, két része van, egy elméleti és egy gyakorlati. Sikeres vizsgánál rögtön megkapod a vöröskeresztes vizsgakártyát. Bukást jelentő hiba esetén buktatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!