Biciklit postán vagy futárszolgálattal tudnék feladni?
Simán betolod a postára, ráragasztasz egy kartont, amire jól láthatóan felírod a tartozékait (nyereg, lámpa, stb.), becsomagolni nem kell, és feladod. A díja a másfélszerese lesz a szokásos súly alapján számolt csomagdíjnal, mert a "terjedelmes" különszolgáltatást is ki kell fizetni hozzá. Körülbelül 2500 forint belföldön.
Ennyi az egész.
szerintem a futár jobb és a posta amúgy is olyan amilyen... Ha csomagként postán adod fel majd fizethetsz súly alapján, ami baromi sok, és közel sem 2500 hanem a többszöröse...
Másrészt meg egy tipp tőlem: Megrendeled (ingyenes ) a vatera futárt, és meg van oldva a dolog. Az nem számít, hogy köze nincs a vaterához a bicajnak, azt ne kösd az orrukra, vagy csak simám azt mondod h ott adtad el ha kérdezik, azért hívtad a vatera futárt.
#4: "Ha csomagként postán adod fel majd fizethetsz súly alapján, ami baromi sok, és közel sem 2500 hanem a többszöröse... "
Baromság.
Belföldi és nemzetközi postai díjak aktuális kivonata:
Idézem:
"EGYETEMES CSOMAGSZOLGÁLTATÁS
MPL Postacsomag alapdíjak
20 kg-ig: 1 690 Ft"
Plusz:
"MPL Postacsomaghoz igénybe vehető többletszolgáltatások
Terjedelmes: a küldemény alapdíjának 50%-a"
1690 × 1,5 = 2535 Ft
Azt pedig, hogy ilyen módon fel lehet adni kerékpárt a postán (táblát rátenni a tartozékokkal, nem kell csomagolni, súly alapján megy, "terjedelmes" szolgáltatást kell rá fizetni), konkrétan a helyi postahivatal csomagfelvevő alkalmazottja mondta személyesen nekem, mert egy hete alaposan kikérdeztem erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!