Milyen ember az aki elmegy BKV ellenőrnek?
Örülj neki, hogy van busz, amivel utazhatsz. Na jó, általában van, csak így sztrájk idején ez nincs...
Szóval ez egy szolgáltatás, amiért igenis fizetni kell, jeggyel, bérlettel. Aki bliccel, az annak az érdekeit védi, aki becsületesen megveszi a jegyet, mert őmiatta emelik a jegyek árát, ergo a bliccelő utazását is a rendes emberek fizetik meg.
Az, ha néha felszállsz jegy nélkül, és ha elkapnak, akkor szánod-bánod kifizeted, az rendben van. De ha rendszeresen csinálod, és még büszke is vagy rá, akkor nocomment.
Most pár napja sehol egy ellenőr. Most nincs joguk kérni a bérleteket és a jegyeket? Mire fel?
Szerintem először a fejet (a vezetést) kéne rendbe rakni (leváltani). Új vezetést alkalmazni, jól átnézett, ésszerű szerződésekkel.. és aztán visszaállna a rend. Az ellenőrnek az a dolga, hogy ellenőrizze, jogosultan veszel-e részt az utazásban? Az csak egy dolog, hogy most mi van.. Most fejetlenség van épp!
13:32
kérdésre válaszolj.
senki nem mondta h nem veszek jegyet, és ez a büszke vagy rá szöveg nem tudom honnan jött.
13:13
Ne haragudj, de az én anyám pénztáros és egyáltalán nem szivatja az embereket. SŐT! Őt nevezték ki a legkedvesebb eladónak. És szólni is szokott ha valaki véletlen több pénzt ad..
Tisztelet annak a kevés kivételnek, de kétszinüek.A szemem láttára szégyenitettek megy egy idős házaspárt, mert mozgáskorlátozottságuk miatt még nem tudták lekezelni a jegyükek. Ugyanakkor néhány lépéssel odébb egy cigány csapat (öten voltak) mellett ugy elmentek, mintha ott sem lettek volna.
Egyébként azon a vonalon ahol én járok rendszeresen tujáznak a cigányok. Ha az ellenőrök látják Őket, fel sem szállak.Nos ezekután, milyeneknek minősíted ezt a fajta karszallag viselőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!