Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Még mindig nem kaptam meg a...

Még mindig nem kaptam meg a jogosítványomat. Érdemes utánatelefonálni?

Figyelt kérdés
December 9-én jártam benn a balatonfűzfői okmányirodában, azt mondta az ügyintéző hölgy, hogy szerinte két ünnep között meg kell, hogy kapjam a jogsit a postástól... Még mindig nem kaptam meg. Kicsit aggódom, mert még csak most költöztem oda, nem nagyon ismernek még, és a nevem sincs kinn az ajtón, csak páromé. Szerintetek érdemes betelefonálni az okmányirodába? Tudnak segíteni?
2010. jan. 15. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem telefonálj. lehet elkeveredett valahova az értesítés. én is akkortájt voltam, igaz pesten, amikor te, és megkaptam még karácsony előtt a jogsit.
2010. jan. 15. 18:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hétfőn telefonálok!
2010. jan. 15. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Telefonálj, de valószínű hogy személyesen kell átvenni. Nyáron újítottam jogsit, kb. 3 hét alatt lett az új kész, és személyesen vettem át.
2010. jan. 15. 19:45
 4/4 A kérdező kommentje:
No, végül meglett a jogsi :) Kiderült, hogy valamit elnéztek, ugyanis én postázva kértem, de valami elkeveredett. Szóval menjek be, és személyesen át tudom venni. Köszi a segítséget!
2010. jan. 18. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!