Ma kilyukadt a hátsó gumim, megvan a tárgy ami tette ezt, szerintetek valahonnan leeshetett vagy valaki szándékosan boldogította meg a napom?
Szóval,jártam ma egy elég érdekes helyen,régi ipartelepi rész most pedig önkormányzati bérlakások vannak arra fele.
Következő képek a tárgyról készültek,szerintetek direkt arra csinálták,hogy abroncsba hagyjon maradandó nyomot vagy szimplán véletlen volt a aszfaltozott úton?
Elnézést a helyesírási hibákért!
A válaszokat előre is köszönöm.
Rendben,de mint próbáltam vázolni nem a város a legnyugodtabb környékén voltam.
Egyszerű primitív emberek ilyennel is dolgozhatnak, amúgy a képen látszik,hogy mind a három végén kábé ugyan olyan reszelés látható?
Ne gyárts rögtön összeesküvés elméletet!
Az a szar mindenütt vastagon rozsdás, tehát nem tegnap készült. Valaki legyártotta nem kis munkával házilag (mert ugye golyós prés kevés háznál van, így marad a lemezvágó olló és a reszelő), majd várt vele tíz évet, hogy pont ellened bevethesse, ugye? Egy egész darab volt ott, szerinted mennyi az esélye, hogy belemész?
Nem egyszerűbb felszórni a placcot egy marék görbe szöggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!