Elektromos robogót szeretnék venni 300 w osat mert tudomásom szerint az a legnagyobb kategória amire nem kell jogsi. Szerintetek milyen szerkezetet kéne vennem, aksik milyenek ezekbe? és 35-40 et nyomják ezek?
Én is utána jártam ennek a témának mert olcsóbb az áram mint a benzin. De megtudtam azt hogy az akumlátorok 1200 töltést bírnak ki kb ami 2-3 év maximum ,hidegtől függően.
És egy akku pakk hozzá 20-30e Ft.. Plusz növeli a villanyszámlát vagy 5000el
A másik elrettentő dolog az hogy ha út közbe lemerül hol töltöd fel??
Én ezért díjazom a kis benzines robogót..
1,5L 100 km ugyanott vagy és 3x erősebb.
"a kerékpár uncsi"
Most közlekedési eszközt vagy szórakozást keresel? Mert ha utóbbi, akkor egy ilyenben nagyot fogsz csalódni - egy porszívó durván 1000w-os, szerinted a 300w-os motor mire lehet elég?
"az elektrorobi gyorsabb,nem?"
Nem hinném, legalábbis a mamókák és papókák akik ezzel száguldanak nem nagyon mennek 15-20 km/h fölé.
"és ezt hogy érted hogy megaaksztja"
Mondjuk úgy, hogy egy 10-15%-os emelkedőn már visszagurul, vagy annyira erőlködnie kell a motornak, hogy 15 perc után már le is merül.
Én is az utóbbival értek eggyet - az elektromosság nem közlekedésre való. Ha jogsi nélkül akarsz valami motorizált járművet, akkor vegyél egy dongót. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!