Dunakeszi felől a Megyeri-hídra hogyan lehet feljutni?
Ha jól tudom, a Dunakeszi szélén levő körforgalom és a Megyeri-híd között tiltó táblák vannak.
Pl
Tudom, nem nagy szakaszok és meg lehet oldani, de ha lehet, én mégis inkább elkerülném
Erre:
Remélem, hogy engedi megnézned.
És amúgy a 2. és 3. tábla csak visszafelé érvényes odafele nem.Az első belinkelt táblát pedig érvényteleníti a második(auchan felé menő körforgalom).
Tehát csak a 2 körforgalom között van tiltás.
Visszafelé meg amint vége a kerékpárútnak és semerre nem mehetsz csak az úttestre egyből kiraknak eléd egy tiltótáblát.
......
Ez Magyarország.
Köszi.
Arra gondoltam még esetleg itt a térképet nézegetve, hogy a körforgalomnál elmegyek a Hűtőház út / Tőzegtavi út irányába a tavak felé, ott valahogy átmegyek az Auchan irányába (google maps jelöl valami kis utat) és onnan el az ipari park irányába, ahol a kettes mellett már van bringaút, ahonnan fel lehet hajtani a hídra.
Egy ilyenhez mit szóltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!