Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hauck sport babakocsihoz...

Mareszjoe kérdése:

Hauck sport babakocsihoz (tescos) hol tudok venni új kerekeket?

Figyelt kérdés

2014. aug. 6. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Sport babakocsi bazzeg :D Tuningkipufogó nem kell hozzá? Egyébként nyílván a márkakereskedésben (Tesco :D ) tudsz érdeklődni, kétlem hogy lenne ezeknek a cuccoknak maszek szervize.

Vagy megembereld magad és veszel egy mózeskosarat - egyszerűbb hordozni (nem fog utálni senki, amiért nem fér el a bkocsitól), olcsóbb és a csecsemőt is jobban védi.

2014. aug. 6. 23:10
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de egy egy évest hogyan tegyek mózesba? amugy sport babakocsival jobban elférek, mint a mózesossal, mivelhogy a sport papakocsik kis helyen is elférnek! tuning kipufogó nem kell, csak a kopott kerekeket szeretném lecserélni. Tesco nem tud segíteni. Van márkaszervíz, Pesten, és amint mondtam honnan telefonálok, mondták, nem tudnak segíteni. amugy mielőtt válaszolsz, legalább annak nézz utána,ha már nem tudod, mi az a sport babakocsi!
2014. aug. 7. 03:29
 3/5 A kérdező kommentje:

*babakocsi

amugy meg 40 fokba mózes? meg is fő az a szegény gyerek...

2014. aug. 7. 03:31
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Bakker én azt hittem, ez a sportbabakocsi valami vicc, vagy csak a fantázianeve a terméknek, de úgy látom tényleg van ilyen kategória :D Mondjuk amennyi hülyeséget el lehet passzolni az aggódó friss szüléknek annyira nem csodálkozom. Persze ~4000 évig semmi baj nem volt a kosárral, csak nyílván most, mert már apu/anyu nem akar annyit törődni a gyerekkel, hogy cipelni keljen, egyszerűbb tologatni, mint egy bevásárlókocsit (végülis a gyártóknak az is szegény csecsemő: egy nagy bevásárlókocsi, amit teliraknak mindenféle haszontalan holmival: lásd sportbabakocsi).
2014. aug. 7. 03:42
 5/5 A kérdező kommentje:
a mózeskosár max 70cm hosszú, és csak addig tudod hordani benne a gyereket, míg csak fekszik. Na, most az én fiam 77cm, és már sétálna inkább. sport rész régen is volt, Te is ültél sport részben, az az ültethetős rész. még a legrégebbi babakocsinak is van sport része. Na, már most egyes babakocsigyártók kitalálták, hogy csinálnak olyan babakocsit, amihez nem kell már mózes, könnyebb vázzal, kisebb méretekkel, hogyha a szegény, ahogy te fogalmazol "lusta" anyuka tömegközlekedésre szorul, egyedül is fel tudja tenni a gyereket a buszra, mert ugye az erős, "bakkerdenagyizmomvan"férfiak ilyenkor hirtelen vagy elalszanak, vagy belebújnak a telefonba, de ne kelljen segíteni szerencsétlen nőnek, aki a minimum 10kilós gyerekét,a minimum 5kg-os kocsiban próbálja felcitálni a buszra. Na, akkoriban, és most is, ezek az esernyőre csukható babakocsik. 1000%, hogy a te édesanyád is ilyenbe vitt, amikor már nem maradtál el a mózesba. Amyugy mielőtt akárkit is lelustázol, meg "jajszegénygyerek"ezel, jobb ha tudod, a mózesba NEM LEHET BEKÖTNI a gyereket! Nem is értem, akkor hogy várod el, hogy abba vigyük a gyereket, aki mondjuk 5hós kora óta kényelmsen el se fér benne! Na, egy szó, mint 100, a sport babakocsi nem újkeletü dolog, nem divat, ez annak a kocsinak a neve, amit mózes nélkül használ az ember! Remélem most már megértetted, de ha nem, légyszíves keress rá, Google a barátod! :D további szép napot! :)
2014. aug. 8. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!