Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes motoros...

Mennyire veszélyes motoros pizzafutárnak lenni?

Figyelt kérdés
Szeretném magamat kipróbálni de többet riogatnak azzal, hogy meghalok meg hogy elütnek stb..

2014. júl. 31. 06:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha van motoros gyakorlatod, ugyanannyira veszelyes, mint amugy a forgalomban robogozni. Ha nincs, ne ezzel kezdd, mert az allando hajtas, sietes miatt baj lehet belole.
2014. júl. 31. 07:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyban függ attól, hogy hol. Egy vidéki város közel sem annyira veszélyes mint a főváros.

Az sem mindegy (ahogy az első mondja) hogy mennyi gyakorlatod van.

Egyébként tényleg nem sokban különbözik a sima közlekedéstől.

2014. júl. 31. 07:47
 3/8 anonim ***** válasza:
-itt a mi falunkba ,ha csinálnád,itt teljesen biztonságos lenne
2014. júl. 31. 08:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok :S
2014. júl. 31. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Veszélyes bizony. Menni kell mint az őrült ,különben nincs jatt nincs pénz. És mivel nagyon sok km-t kell így hajtani eleve nagyobb az esély arra hogy egy autós elüt, kijön eléd stb.
2014. aug. 3. 15:36
 6/8 anonim válasza:
Nekem van motoros tapasztalatom de én nem válltam el mert saját motorral nem engedték Hcbr 600. Én meg nem fogok zötyögni azzal a kymco-japán huggyal amit adtak volna na meg robogót is csak egyszer vezettem de 220 Gilera Runnert :D
2014. aug. 10. 09:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Kösz a választ csak nem a kérdésre tetted meg :D
2014. aug. 10. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
kell gyakorlat, de attól is függ hogy milyen motorral futárkodsz. Én egy 2007-es RS50-el futárkodtam, nagyvárosban menni az autók között, a bal lábammal állandóan tapostam a váltót, kuplungoltam, húzattam a motort, időre menni, mértem hogy mennyi idő alatt érek el egyik helyről a másikra, egyszerűen imádtam. Egyetlen egyszer volt egy esetem amikor kinyitották előttem a kocsi ajtót lámpánál, fékeztem de kicsit neki mentem az ajtónak, ami elég rendesen megsérült :) Egyébként überfaszán nézett ki egy Aprilia RS50 egy 8 fakkos pizzadobozzal a hátulján :) Tényleg, életem legjobb munkája volt az a 6 év, amit ott melóztam.
2014. szept. 11. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!