Elvesztettem a jogsimat. Olvastam, hogy igényelhető ideiglenes jogosítvány ilyenkor. Azonban én még várni akarok, hátha előkerül. Az ideiglenes jogosítványért fizetnem kell? Vagy, csak akkor adnak, ha igényelek rendes jogosítványt?
1. ne varj vele, mert szemelyes irat, amivel vissza lehet elni, ha mas kezebe kerult.
2. bemesz, es bejelented hogy elvesztetted, ekkor elindul a kerelem a jogositvany irant, es ekkor adhatnak ideigleneset.
Olyan semmikepp sincs, hogy kersz egy ideigleneset amig meg nem talalod, ez nem igy mukodik.
Ok nem fognak semmilyen kervenyt inditani sehova, be kell menni a rendorsegi jegyzokonyvvel egyutt az okmanyirodaba, es elinditani a kerelmet.
Ha valahogy elokerulne, akkor meg - mivel mar le lett tiltva - le kell adni.
Vezetni mar semmikepp se tudsz vele, meg ha megkerulne se, mivel amikor bejelentetted hogy elloptak, akkor felvittek az informacios rendszerbe, ugyhogy ha egy rendor megallitana ellenorizni, egybol jelezne neki a gep hogy korozes alatt levo okmany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!