Lettetek már rosszul repülőgépen?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva utazom először repülőn, és nagyon félek, hogy rosszul leszek. Bár a kocsiban és a hullámvasúton se szoktam rosszul lenni, de ettől valamiért félek. Ti jártatok már így?2014. júl. 16. 09:54
1/6 anonim válasza:
Az első repülésem előtt én is nagyon féltem, hogy rosszul leszek. De annyira izgultam, hogy repülés közben már eszembe se jutott. :D Amikor fent van a gép, ugyanolyan, mintha kocsiban utaznál, észre se fogod venni. A leszálláskor/felszálláskor pedig a tájat nézd. Rágót viszont vigyél, a füled bedugulhat.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat :) Van VIP helyünk, nagy eséllyel vészkijáratnál, legalább attól nem kell tartanom, hogy nem tudom kinyújtani a lábaimat. Megnyugtattál:) Előtte mindenképp beszedek szerintem egy daedalont, biztos ami biztos alapon :D
2014. júl. 16. 10:44
3/6 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a Daedalon legalább két órára ki fog majd ütni? Az egy enyhe altató, szóval ha ennél rövidebb az utazás akkor ne vedd be, mert kínkeserves dolog ébren maradni a hatása ellenében - tapasztalatból mondom.
4/6 A kérdező kommentje:
3,5 órás az út, maximum végig alszom az utat :) Köszönöm a választ.
2014. júl. 16. 14:41
5/6 anonim válasza:
Nekem is az első repülésem 3,5 órás volt. Izgultam, de túléltem egy homeòs nyugtatót vettem be előtte. Visszafelé, semmit nem vettem be, az ablak mellé ültem és gyönyőrködtem a kilátásban, ahol nem volt felhő :)
6/6 anonim válasza:
A felszállásnál majd ne lepődj meg, nagy lendületet vesz, nagyon gyorsan megy a földön, és hirtelen felemelkedik. Amikor először utaztam, nagyon meglepődtem. Nem tudom, mit vártam, biztos helyből száll fel. :D De hatalmas élmény volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!