Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy működik ez?

Hogy működik ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Kérdésem a következő: lassan egy éve le kellett adnom a jogsimat, ezt meg is tettem az okmányirodában. Végre lejár ebben a hónapban és visszakaphatom. Viszont nem tudom hogy működik ez a dolog... Eljön a nap bemutatom a jó alkalmasságit az okmányirodában es kijövök kezemben a kis rózsaszín kártyával, vagy még hetekig intézkednek? Nem látom értelmét ennek mert mit papírmunkáznának??? Köszi a válaszokat :)

2014. júl. 14. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen jó alkalmasságit akarsz bemutatni, lejárt az orvosid közben?

Most túrd fel a fiókokat és vedd elő a határozatot és olvasd el! A végző részben leírják, hogy kell-e utánképzésre menned. Bizonyára igen, mert 6 hónapnál hosszabb eltiltás esetén kell az utánképzés.

Ebben az esetben keress egy helyet, fizesd ki a tanfolyamot, végezd el, tegyél sikeres vizsgát. Utána ezzel a vizsgalappal mehetsz az okmányirodába a jogsidért.

Szerintem.

2014. júl. 14. 21:44
 2/3 A kérdező kommentje:
nem járt le az orvosim,és nem írnak utánképzésről. Sajnos más miatt volt, egy epilepsziás roham miatt, ami a semmiből jött, az orvosok által is tisztázatlan okokból. Lényeg a lényeg 1 év ilyen esetben a limit,ha nem tudják kideríteni,hogy mi volt az oka. remélem,hogy így érthető a sztori:D
2014. júl. 14. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem tökmindegy. A jogszabály szerint alap esetben ha valakinek 6 hónapnál hosszabb időre bevonják az engedélyét, akkor utánképzést kell csinálnia. Ott nem említenek egészségi okot.
2014. júl. 15. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!