Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A motorozók hány százaléka...

A motorozók hány százaléka hal meg motorbalesetben?

Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
0.1%
2014. júl. 7. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

Az igazi motorosok akiket hallasz, amikor keményen hajtják neki már messziről, azok közül elég sokan vagy már nem élnek, vagy ketyeg az órájuk.

Pont ma voltam kicsit szerpentinen, és a záróvonalnál kaptam el az ívet, amikor jött egy chopper, ha nem húzza magát arrébb, akkor elvittem volna a tükrét.

Akiknek pörgős motorja van, és vetekszik egy sportkocsi erejével, azoknak sokszor a szerencsén múlik az élete.

Meglehet nézni, hány balesetnél ludas egy sportmotor, míg hánynál egy robogó.

Viszont a bajt okozhatja egy autós is, aki megijed a hanghatástól, és rossz helyre húzza a kormányt.

2014. júl. 7. 20:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, úgy merült fel bennem a kérdés, hogy a hírekben egymás után olvastam a halálos motorbaleseteket, összesen 4 és pénteki a legrégebbi. Tehát Magyarországon kb. kétnaponta egy meghal? De hányan motoroznak vajon? Mi amikor megyünk kocsival egész úton kb. 2-3-at szoktam látni, igaz, azok is életveszélyesen közlekednek, párom ilyenkor mindig megjegyzik, hogy sokan várnak vesére meg májra, ezért szükség van ezekre a motorosokra is. De szerintem nem motoroznak olyan sokan, mint régen, bár az a kevés meg nem sokáig él ezek szerint.

[link]

2014. júl. 8. 06:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Autós balesetben is halnak meg emberek.

Máskor, kerékpárosokat is elütnek.

Van amikor, gyalogosként sincs biztonságban.

Ilyen az élet, bármi közbejöhet.

Azért, nem kell mindig parázni és rémképeket látni.

2014. júl. 8. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!