En, mint nem pestinek, honnan kellene tudnom, h bp en, melyik parkolo ora, melyik korzethez tartozik?
nem ismerem egyaltalan pestet...
bocsi telorol, se ekezet, se nagy betu.
Kiváló hazai jogászaink szerint a nem tudás nem mentesít a büntetés alól...
Amit olyan szintre fejlesztettek már, hogy nincs az a dörzsölt emberke, akit ne lehetne palira venni ebben az országban.
Ha meg sikerül, akkor röhögnek rajtad több fórumon.
Mutass egy lakcímkártyát a parkolóőrnek, ha van, ha meg küldenek csekket, tojd le, úgyse nagyon jársz Pesten, ezek csak a halmozott büntetésekre utaztatják a behajtócégeket.
A legközelebbi parkoló órától veszel jegyet és kész.
Nem túl bonyolult. :)
A parkoló órán a jegyen pedig fel van tüntetve hogy melyik körzethez tartozik szerintem,bár ebben nem vagyok biztos!Egyet tudok!Motorral ott állok meg ahol akarok! :)
Nem értem miért lényeges, hogy melyik körzetbe tartozik. Mindig a legközelebb lévő automatából veszel jegyet - arra figyelj, hogy a te utcádban legyen, mert sarkon ezzel be lehet sz0pni. Az óra tetején rajta a telefonszám elég nagy betűkkel, ahol tudod intézni a mobil parkolást:
A Pestet nem ismerőknek egy hasznos információ: figyelni kell a táblákat. Ha egyszer összefutsz egy Parkoló zóna táblával:
akkor onnantól odáig MINDENHOL fizetős a parkolás, amíg nem találsz egy P zóna vége táblát. Több ilyen kérdés is volt már gyakorin, hogy megbüntették, honnan kellett volna tudnia... Hát innen.
Ezek a nők már csak ilyenek :)
Büszkék vagyunk már akkor ha betudnak parkolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!