Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi indokolja hogy az új M0...

Mi indokolja hogy az új M0 körgyűrűn 60Km/órával lehet max. Közlekedni közel 10Km hosszan az M5-östől a nyugati irányban?

Figyelt kérdés
Az M5 pályáról lehajtva egy 60-as tábla van, és utána SEMMI féle tábla ami ezt feloldaná.

2014. júl. 1. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Fura, én ott még nem láttam 60-as korlátozást, de majd megnézem, én ott végig 110-zel szoktam menni, de még nem jött csekk.

:D

2014. júl. 1. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha Gyálnál mész fel, akkor a szervizúton tényleg van 60-as limit, de szerintem annak van feloldója is, mivel ez a sáv nem hagyományos felhajtóként szűnik meg, hanem ez lesz az "új" szakasz külső sávja.

Majd holnap meglesem :D

2014. júl. 1. 22:18
 3/5 A kérdező kommentje:
ok. nézzétek csak meg. Úgy van az. Én már többször arra jártam, járok, és mielőtt feltettem ezt a kérdést ide biztos akartam lenni benne hogy igy van-e? Hát igen sajnos így van. Biztos nem szándékosan, hanem inkább trehányságból nem raktak ki oda feloldó táblát, vagy raktak volna egy autó út táblát. Persze én is megyek ott 110-el nyugisan:)Írjatok ha megkérhetlek hogy mit lestetek meg. Köszi a hozzászólást mindkettőtöknek.
2014. júl. 2. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nos mivel ma jártam arra, külön a kedvedért megnéztem, tényleg van a lehajtón egy 60-as tábla.

Viszont az útkereszteződés feloldja a sebességkorlátozást, és amikor felhajtasz az M0-ra, az bizony egy útkereszteződés!

2014. júl. 10. 00:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes vagy köszönöm szépen!!! Viszont lehet hogy feloldja, de mi lesz belőle? Mert hogy előtte autópálya volt, de az M0-ás az nem az. Várom a további ötleteket bárkitől.
2014. júl. 10. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!