Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kaptam egy 45. Ez igaz?

Kaptam egy 45. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Kaptam egy 45ezres birsagot gyorshajtasert. De azt olvastam 2-3 helyen hogy: ha nem latszik jol kovehetoen az adott utszakasz sebessegkorlatozo tablaja akkor nem ervenyes.

2014. jún. 23. 06:31
 1/10 anonim ***** válasza:
:)
2014. jún. 23. 06:38
 2/10 takacsek válasza:
Sajnos nem tehetsz semmit. Budaorsrol van egy szakasz ami varoson belul van es gyorsforgalmi ut. Es joszokasuk kedves szinesfem orientalt baratainknak hogy el lopjak a tablat. Nincs tabla de az ember tudja es rutinbolegy a gyorsforgalmibsebessegevel. Es mit ad isten, a rendorok kint trafiznak. Nincs tabla ergo ok tartjak h varoson belul van egy mondjuk lefenykepeznek 70el es nem erdekli oket hogy az gyorsforgalmi. Nincs kint a sebeseg korlatozo tabla mert el loptak es ezert te fizess. Ugyhogy sajnos be kell nyelni.
2014. jún. 23. 07:14
 3/10 kata kata ***** válasza:
Ha ezt tudod bizonyítani is akkor, fellebbezd meg.
2014. jún. 23. 07:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Bizonyítékod is van rá?
2014. jún. 23. 07:33
 5/10 Beviz Elek ***** válasza:
ök kell bizonyítsák hogy a tábla elött vagy után fényképeztek le
2014. jún. 23. 09:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért egy 45 ezres bírság nem azért megy mert 10 km-mel gyorsabban mentél, az már 50%-os túllépés, ami nem kicsi.

Bizonyítani neked kéne hogy nem észlelhetted a táblát, de ez szinte lehetetlen. Meg van egy sejtésem hogy nem a táblák miatt mentél gyorsan, hanem mert alapból nem érdekelnek a sebességhatárok. Fizesd be és közlekedj szabályosan, akkor megkíméled magad az ilyen helyzetektől.

2014. jún. 23. 13:39
 7/10 Beviz Elek ***** válasza:

tehát ha küldenek egy büntetést miszerint pesten 180-nal mentem, de én valójában angliában vagyok akkor ezt vagy be tudom bizonyítani vagy kufizetem?

nem, nekik kell bebizonyítani képekkel, hogy te tényleg a tábla utàn mentél gyorsan és nem a tábla elött

2014. jún. 23. 13:47
 8/10 Beviz Elek ***** válasza:

[link]

elég az eleje. nem tudta a rendörség bizonyítani hogy pontosan hol fénykêpeztêk le (ês nem az autós bizonyította hogy márpedig a tábla elött)

nekem meg lóf szt a seggembe mert ész nélkül befizettem pár hete

2014. jún. 23. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:

"Budaorsrol van egy szakasz ami varoson belul van es gyorsforgalmi ut."

Ha az Egérútra és az ott ellopott táblákra gondolsz, akkor azt a mókát bukta a rendőrség. ott vissza kellett fizetniük a beszedett bírságot.

2014. jún. 23. 17:46
 10/10 Beviz Elek ***** válasza:

"Nem állapítható meg, hogy az XYZ forgalmi rendszámú gépjárművel a harmadik felvételen rögzített 70 km/óra sebességgel mekkora sebességkorlátozás hatálya alá eső útszakaszon közlekedtek, tekintettel arra, hogy a felvételen nem látható a rögzített 50 km/óra ’Sebességkorlátozó’ jelzőtábla, továbbá több jelzőtábla látható a gépjármű mögött, melyek tartalma nem ismert.”

erre gondoltam

2014. jún. 23. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!