Kaptam egy 45. Ez igaz?
Azért egy 45 ezres bírság nem azért megy mert 10 km-mel gyorsabban mentél, az már 50%-os túllépés, ami nem kicsi.
Bizonyítani neked kéne hogy nem észlelhetted a táblát, de ez szinte lehetetlen. Meg van egy sejtésem hogy nem a táblák miatt mentél gyorsan, hanem mert alapból nem érdekelnek a sebességhatárok. Fizesd be és közlekedj szabályosan, akkor megkíméled magad az ilyen helyzetektől.
tehát ha küldenek egy büntetést miszerint pesten 180-nal mentem, de én valójában angliában vagyok akkor ezt vagy be tudom bizonyítani vagy kufizetem?
nem, nekik kell bebizonyítani képekkel, hogy te tényleg a tábla utàn mentél gyorsan és nem a tábla elött
elég az eleje. nem tudta a rendörség bizonyítani hogy pontosan hol fénykêpeztêk le (ês nem az autós bizonyította hogy márpedig a tábla elött)
nekem meg lóf szt a seggembe mert ész nélkül befizettem pár hete
"Budaorsrol van egy szakasz ami varoson belul van es gyorsforgalmi ut."
Ha az Egérútra és az ott ellopott táblákra gondolsz, akkor azt a mókát bukta a rendőrség. ott vissza kellett fizetniük a beszedett bírságot.
"Nem állapítható meg, hogy az XYZ forgalmi rendszámú gépjárművel a harmadik felvételen rögzített 70 km/óra sebességgel mekkora sebességkorlátozás hatálya alá eső útszakaszon közlekedtek, tekintettel arra, hogy a felvételen nem látható a rögzített 50 km/óra ’Sebességkorlátozó’ jelzőtábla, továbbá több jelzőtábla látható a gépjármű mögött, melyek tartalma nem ismert.”
erre gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!