Ez esetbe le tudnám tenni a B kategóriás jogosítványt?
Szeptemberbe leszek 16 és fél éves akkor számításaim szerint elkezdem a KRESZ vizsgát majd 16.9 éves levizsgázom belőle ( ha sikerül) Ügye ha csávókáim nem emelik mag a korhatárt 17.életévem betőltése után elkezdhetem a gyakorlatot is. Mindennel együtt még a postázási idővet is belevéve 17.születésnapom után hány hónappal tudok beülni a volán mögé?
Válaszokat előre is köszönöm! Minden válaszért adok zöld pacsit!!!
Elnézést a helyesírási hibákért!!!!!!
30 órát kötelező levezetni, ez olyan 20 alkalmat jelent, számold ki hetente mennyit érsz rá. Ezután vizsga, ha szerencséd van akkor nem kell rá sokat várni. Majd ha sikerül akkor okmányirodában leadod a papírokat és onnantól max 1 hónap amíg megjön (a nagy átlag 2 hét).
De ha véletlenül nem sikerülne elsőre a forgalmi vizsga akkor pótórák jönnek. És ritka ha valakinek elsőre sikerül, de nem lehetetlen.
Akkor én ritka vagyok mert elsőre sikerült hibátlanul?
Egy jogosítványt letenni egyhuzamban majdnem 4 hónap.
Én is úgy kezdtem hogy még nem voltam 17 éves és nekem 4 hónap alatt lett meg.
Kell ugye a KRESZ amiből csak 16 és 3/4 évesen vizsgázhatsz.
Aztán KRESZ-vizsga után mehetsz vezetni nem kell 17-nek lenned ahogy írtad.
A 30 óra és 580 km az 1 hónap kb., mert az oktatók nem érnek rá minden nap.
Aztán forgalmi vizsga és 3 nap után viheted a papírt az NKH-ba.
Ha megvan az elsősegély ami kb. 3 hét, akkor mehetsz az okmányirodába hogy megcsinálják a jogsid.
Aztán adnak egy papírt amivel NEM LEHET VEZETNI!
Vársz 2 hetet max. 1 hónapot és megvan a jogsid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!