Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy van ez? (jogosítvány)

Hogy van ez? (jogosítvány)

Figyelt kérdés

Üdv, 16 vagyok jelenleg, 17 éves koromban nyáron le szeretném tenni a jogsit kocsira. Ha sikerül, akkor már nyáron, esetleg nyár végén meg is lesz a jogosítvány a kezemben? Vagy talán majd 18 éves koromban?

(Bár mire oda jutnék, valamit biztos változtatni fog hőn szeretett úrfink...)

2009. dec. 30. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom kire gondolsz hőn szeretett úrfink alatt, de ez nem egy emberen múlik. Amúgy már évek óta van róla szó, hogy lesz változás, és 21 év alatt nem adnak jogsit, de eddig semmi konkrét lépés nem történt az ügyben. Elvileg 17 éves kor a korhatár, úgyhogy 16,5 évesen már érdemes elkezdeni ha egyből 17 évesen vezetni akarsz.

Akkor lesz meg a jogsid ha mindent megcsináltál, és utána az kifizeted az okányirodában a költségeket, és megvárod hogy kipostázzák.

2009. dec. 30. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Elolvastad az előző kérdést?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__571..

Ott van a válaszok között, amit keresel...

2009. dec. 30. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:
17 éves kortól lehet vezetni. Nekem is akkor lett meg, 4 éve.
2009. dec. 31. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!