Miért kell fizetni nagyvárosokban a parkolásért?
dehogy őrzik!
Ha lopják a kocsit az őr épp a másik oldalon "dolgozik" ,de ha 2 percre beugrasz a gyerekért akkor ott a száp kicsi piros csoda...
Mert sok az autó és kevés a parkolóhely...
Ezzel akarják ösztönözni az autósokat a minél gyorsabb helyváltoztatásra vagy arra, hogy ne mindenhová autóval menjenek, hanem tömegközlekedéssel!
Én Bp-en (Budán) lakom, a házunkkal szemben egy nagy iskola van : eszméletlen, mennyi autó van itt reggelente és délután, még az út közepén is megállnak, nem érdekli őket, hogy a busz nem tud továbbmenni tőlük!
Röhej némelyik ember : képtelen 10 méterre gyalog elmenni!!!
Én remekül és gyorsan el tudok menni villamossal, busszal, metróval bárhová, nekem pl. sokkal kényelmesebb (nem kell parkolót keresgélni, idióta autósokkal veszekedni)...
A férjem munkahelye gyalog, sétálva (!) 10 percre van a lakásunktól, de ő még egyszer sem ment be gyalog, inkább kiáll az udvarról, körbekerüli a háztömböt és 10 percig autózik a munkahelyéig (reggel még káromkodik is a dugó miatt!)... Csak röhögni tudok rajta is!
Na, ezért kell parkolódíjat fizetni!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!