Vidékre költözők! Hogy viselitek, hogy megnőtt az utazási időtök a munkahelyre?
Fél óra semmi. Én amíg beérek min. 45 percet kell utaznom, mégsincs vele gondom, megszoktam.
Ha féltek az utazási költségektől akkor vegyetek valami keveset fogyasztó dízelautót, jelentősen csökken az üzemanyagköltség.
Attól függ, milyen autóval, a fogyasztása a nem mindegy, meg ha minden hónapban rá kell költeni 100 ezret, az se túl jó.
De ha 10 évig nem kell hozzányúlni, és elmegy 4 literrel, akkor teljesen jó is lehet minden.
Ez igaz, a legtöbben a fővárosba járnak be innen dolgozni, és ők is utaznak annyit. Az autónk meg gázüzeműre van alakítva, és nem költséges a fenntartása. Akkor csak túlaggódtam a dolgot ezek szerint...
Köszönöm szépen!
Tudod h hány ember jár így be dolgozni? sok....
A tuti lesz mindig kocsitok akkor nincs gond mert azzal ugye haladsz. De ha tömegközlekedéssel járna az ember az már időrabló.(de ez is attól függ hány megálló van odáig)
Ha tehetitek minél közelebbi településre költözzetek a városhoz képest. Sose tudni hogy milyen jövő vár ránk (drága üza stb) És akkor a menetidő se lesz sok
Én 20km-re lakom a várostól
Kb 20e ft a bérlet, de az üzemanyag költség is ennyire jön ki kb (dízel 6 lityós fogyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!