Melyek azok a sofőr típusok amit ki nem állhatsz az utakon?
Én konkrétan ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__562..
Annyira frusztrált és azt hiszi, hogy az ,,alacsonyabb rendű" autókkal szemben bármit megtehet mely végül balesethez vezet.
én a túl lassan közlekedőket nem kedvelem,meg akik nem bírnak be menni a belső sávba mikor sehol senki én meg a kapaszkodó sávból mennék be de nem tudok.
úgy egyébként kimondottan autó márkára nem kehet szerintem mondani hogy az mind bunkó,ez ember függő nem autófüggő szerintem.
A türelmetleneket.
Akik szerint, csak úgy lehet vezetni, ahogy ők, és ha valaki nem pont úgy vezet, akkor az már rosszul vezet.
Akik szerint összedől a világ, ha 2 másodperccel később érnek oda valahova.
Akik szerint összedől a világ, ha nem sikerül pont a bolt, pláza, akármi bejárata elé parkolni, hanem meg kell tenni két-három lépést gyalog is.
Akik 120-szal mennek a faluban 40-es, 50-es táblánál.
Akik tök egyenes, belátható úton, ahol nincs is forgalom, a fenekedbe bújnak, de mégsem előznek meg.
Akik véletlenül pont akkor gyorsítanak fel, amikor már előződ őket.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Nekem az egyik "kedvencem" aki konstans 70-nel megy mindenütt! Hegyen-völgyön, lakott területen és azon kívül is. Megelőzöm és a következő faluban visszaelőz...
No meg az, amelyik akkor ébred fel ha megelőzöm és visszaelőz, aztán 5 perc múlva megint lelassul és kezdődik elölről minden.
4#
Szépen összeszedte.
Még annyit hogy azok utálatosak akik le akarnak majd fordulni pl jobbra, de mert sietnek ezért megelőznek , de már közel van ahol le kell fordulni és ahogy megelőztek már fékeznek is hogy le tudjanak kanyarodni. Ezáltal te is fékezhetsz. Persze annyi gógyija nincs h mögöttem menne még 3 másodpercet és őneki sem kéne gyorsítani/lassítani hirtelen és engem se hátráltatna....
De sok esetet lehetne felsorolni...sajna...
A lényeg az hogy az a két véglet idegesítő: aki vagy az über lassan tötymörög vagy a versenyző tipus.
Aki 50-es táblánál 35-el, 70-es táblánál meg 55-el megy.
Vagy ennek a tökéletes kalapos skodás verzióját, aki faluban is 65-el megy (50-es táblánál), de amikor kiér a főútra a 90-es táblához akkor is 65-el megy tovább, mert ott fogyaszt jól a vas...
Kérdező, a linkelt kérdés az autók formájáról, kinézetéről és esetleg műszaki tartalmáról szól,nem a sofőr típusról. Hasonlóképpen gratuláció az #1. válaszoló 7 évesnek hasonló okból. Hogy mégis legyen troll etetés, a BMW-sek egyre rendesebbek az utakon, a többi meg egyre bunkóbb, én ezt tapasztalom. Mindig elmegy mellettem 50 Suzuki Toyota Honda Audi VW, mire jön 1DB BMW és végre beenged maga lé sorolni.
A sofőr típus a következő:
Frusztrált - állandó bizonyítási kényszere van, ezért az utakon mindenkiről azt hiszi, hogy vele versenyeznek, ő is tolja neki, leszorít, nem enged előzni, ha csak teheti.
Talán a frusztráltságának az oka, hogy kis szürke autóban ül (legalábbis szerinte, de kifelé azt kommunikálja, hogy kiemelkedő).
Önjelölt rendőr - ha úgy hiszi, hogy valamilyen szabálysértést követtél el és megreguláz az utakon. Nem biztos, hogy valódi szabályt sértettél, elég, ha csak az övéinek nem feleltél meg. Például ne merészelj elé besorolni, amíg engedélyt nem adott rá, hiába csak 45-el halad a sor és hiába előtte 60 méterrel soroltál be. Akkor dudál, villog, ha melléd ér, be is mutat.
Ha rossz sávba soroltál és véget ér az a sáv, rágyorsít, nehogy elé be tudj menni, mert szerinte olyan nincs, hogy valaki a külső sávban ragad, inkább az létezik, hogy előnyt akar szerezni. Ezért a külső elfogyó sávokat szerinte bunkó sávnak kell átkeresztelni.
Bénázó - bénázik az utakon. A Kreszt biztosan ismeri, de nincs érzéke a vezetéshez, elveszett a forgalomban, vagy csak vidéken vezet és néha téved a nagyobb városok környékére. Teljesen kiszámíthatatlan, mikor fog jelezni és ha jelez, akkor arra fordul-e, amerre villogott. Hirtelen sávokat vált, akár a lámpánál is az utolsó másodpercben, mert akkor jön rá, hogy neki a másik irányba kell majd mennie.
Nem is tudom, melyik a veszélyesebb.
Már várom velem szembeszállókat, akik magukra ismertek fentebb és sérelmezik a szembesítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!