Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan rögzitsem a tapadó...

Hogyan rögzitsem a tapadó korongot a szélvédöre, úgy hogy ne essen le?

Figyelt kérdés
Van valami praktikátok erre,ami hasznos is? Az ablakot már lemostam,de igy is elengedi egy idő után a korong.. Ötlet?

2014. ápr. 25. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Erősebben nyomd oda. Nekem általában összejön, de van hogy 1 nap 5x leesik, de van hogy fennvan 1 hétig aztán használva is van, tehát napi sokszor kiszedem belőle az eszközt.
2014. ápr. 25. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
nyálazd meg a korongot előtte
2014. ápr. 25. 19:40
 3/4 smitwesson ***** válasza:
valóban valamilyen folyadék használata szükséges ahhoz, hogy a gumi teljes felületében fel tudjon tapadni az üvegre és ne tudjon beszökni alá a levegő. Persze tudom, hogy baromság de nekem a Fanta mint nedvesítő, tökéletesen bevált.
2014. ápr. 25. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Így van, valami nedvesség. Nyál, víz, ablakmosó...

De ha nagyon szart vettél, akkor az soha nem fog fent maradni. Gyárilag nem jól van csinálva. Én jártam már úgy.

2014. ápr. 25. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!