már 3 éve erre készülünk csak valahogy részletek kimaradtak
2009. dec. 21. 21:25
3/16 anonim válasza:
A Hősök terénél az M3-as autópálya irányába fordulsz, aztán mész 8000 kilométert egyenesen :)
2009. dec. 21. 21:34
4/16 anonim válasza:
Ha elárulod a pontos indulási helyet és azt, hogy Kínába hova szeretnétek eljutni akkor összeállítok nektek egy útvonalat. De gyalog ez lehetetlen, át kéne gyalogolni Ukrajnán, Oroszországon, Kazahsztánon és akkor is csak a Kínai határt érnétek el, a fővárosig (Peking) több ezer kilómért kéne legyalogolni. Tehát évekig tartó túra lenne, rengeteg pénzbe és tapasztalatra van szükségetek, de ha még az utat sem tudod megtervezni kár neki vágnotok.
2009. dec. 21. 21:56
5/16 A kérdező kommentje:
Indulási hely:Barcs (baranya megye)
érkezési hely: Hong Kong
2009. dec. 21. 22:09
6/16 anonim válasza:
megnéztem kíváncsiságból, h ukrajna, csernobilba mennyi lenne az út: 9nap, 6 óra! az pedig majdnem itt van a szomszédban. kínához képest. ja, és gondolom folyamatos menetelés mellett. ami persze kivitelezhetetlen.
kína még autóval is legalább 1 hónap lenne, ha nem több...
ja, és számold hozzá, hogy az minimum, hogy térdig lekopna a lábad...
2009. dec. 21. 22:10
7/16 anonim válasza:
21:56-nak igaza van: ha még az utat sem tudjátok megtervezni magatoknak, akkor kár nekivágnotok.
2009. dec. 21. 22:34
8/16 anonim válasza:
Sztem ha a Hősök teréről indulnának, akkor kb Pesthatárában lévő Mekiig jutnának :D
2009. dec. 21. 22:49
9/16 anonim válasza:
Barcs az nem Somogy megye?
Amúgy én is tervezek hasonlót a barátommal, de mi csak Jeruzsálemig mennénk, a hajdani keresztesek útján.
A kínai út talán bringával kivitelezhetőbb lenne, de gondoljatok bele, nem csak a távolságról van szó, hanem a földrajzi akadályokról, hegyláncokról is.
2009. dec. 21. 22:57
10/16 anonim válasza:
Rengeteg pénz, és tapasztalat kell hozzá. És a csapatban legyenek olyan személyek, aki tudnak angolul, oroszul és kínaiul ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!