Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Waberer's. Ki mióta dolgozik...

Waberer's. Ki mióta dolgozik ott, mennyit keres, hogy birja?

Figyelt kérdés
Aki csak hallomásból tud valamit az is irhat :)
2014. ápr. 5. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
4 évig dolgoztam ott.Mire vagy kíváncsi?
2014. ápr. 12. 19:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Kint töltött idő. Más cégek hogy állnak a wabihoz és hogy tényleg 180 körül adnak 4hét uniozásra?
2014. ápr. 12. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem dolgozom ott, de van ismerősöm, aki igen. Elvileg kb. 4 hetet kell kint lenni külföldön. Konkrétan más cégek nem viszonyulnak hozzájuk rosszul, inkább úgy mondanám, hogy más cégeken belül néhány sofőr viszonyul hozzájuk rosszul. Ismerősöm szerint nem olyan rossz cég, mint ahogy néhányan beállítják. Tényleg nem a legjobban fizető cég, de 180-nál azért jóval többet fizet. Pontosan nem tudom, de 200 fölött van, az biztos. Kezdőként szinte csak ide vesznek fel, de pár év tapasztalat után innen szinte bármilyen céghez fölvesznek. Ismerősöm mondjuk már évek óta ott van, és elég jól bírja. Nagyjából ennyit tudok. :)
2014. jún. 15. 19:52
 4/5 A kérdező kommentje:
igen mostanába mintha fejlődne. sokan azért beszélnek 200körüli összegekről mert elfelejtik hozzáadni a 3-4-500eurot amit induláskor felvesznek. a nagy átlag bőven 300e felett kap egy hónapba. az meg hogy mennyit vannak kint relativ. kilométer ahoz képest nem sok van (10-12e). nekem pl nem okoz gondot a 4-5-6 hét kint, mert se kutyám se macskám. valaki akinek meg családja van 3hetet alig bir de hát ez valahol érthető. a többi cég ugye meg azért huzza le mert ár alatt elviszi a fuvarokat.
2014. jún. 15. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Az fejlődne!:) a levonásokban meg a patkánykodásban,2 hónapja voltam ott hál istennek azóta egy maszek cégnél megtaláltam a helyemet 2 év nemzetközi nyerges tapasztalatom van! Remélem a waberer’s-nek egy embere se lessz! Még kezdőknek sem ajállom! Pl Németbe épult volna vagy bárhol a cég már egy söfőrje sem lenne ezekkel a húzásaival! Reméljük csődbe megy!
2017. dec. 2. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!