Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapesten hol lehet leadni...

Budapesten hol lehet leadni használt gumiabroncsot? Nagytétényi út az egyedüli? Nekem nagyon kiesik (Rákosligeti vagyok)

Figyelt kérdés

Ahol addig próbálkoztam, ott nem vették át. Gumisok azt mondják, csak ha veszek is. Bontók elzavartak, hulladékudvarban sem lehet... De hol?

Google a barátom, de csak keresőoldalakat dobott, azon meg ugyanúgy nem kaptam eredményt.

2014. ápr. 5. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
44%

Fura, felénk a gumisoknál 250 Ft/db áron leadhatóak.

"A használt gumiabroncsokat gépjármű szervizekben, autóbontóknál, gumiszerelő műhelyekben lehet leadni. Ha ott nem veszik át (sajnos a tárolási hely szűke miatt sok helyen nem tudják átvenni), a termékdíjköteles termékek begyűjtésének koordinálásával foglalkozó Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (06-70-777-1238) telefonon minden érdeklődő számára felvilágosítással szolgál a legközelebbi átvevőpont helyéről.

Szintén az ország egész területét lefedő begyűjtő-hálózattal rendelkezik a zalaegerszegi székhellyű Recycling T & H Kft , az Európa-szerte ismert esésvédelmi burkolatokat gyártó Granuflex Kft alapanyag-beszállítója. A legközelebbi gyűjtőpont helyéről a 30/694-48-58 telefonszámon adnak felvilágosítást."

Itt egy kereső is:

[link]

2014. ápr. 5. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezzel semmire nem mentem, kár volt fárasztanod vele magad.
2014. ápr. 5. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!