Kanyarodósávban kötelező index-elni?
Nem tudom, nalam valahogy mindig az adott helyzet donti el hogy indexelek-e, nyilvan ez igy nem a legszabalyosabb:) Ha nincs korulottem senki akkor nem szoktam peldaul, ezekben a kanyarodosavokban is ritkan...Ha latom hogy valakit erdekelhet hogy merre megyek akkor mindig megadom nekik, ha elottem, mogottem vannak, kanyarodik valaki ki-be, stb... Mondjuk az igazsaghoz hozzatartozik hogy az en lelki szemeim elott a kerdes feltevesekor egy lampas kanyarodosav volt, ahol ugy engednek a lampak hogy senki nem jon szembe amikor te kanyarodsz.
Koszonom a valaszokat, ezentul igyekszem tobbet hasznalni az indexet.
Számomra a biztonsági öv és az irányjelző NEMhasználata igényel gondolkodás. Elinduláskor az öv bekapcsolása, elinduláskor, megálláskor, sávváltáskor, kanyarodáskor a tükör és irányjelző használata szinte tudattalan, ösztönös.
Furcsa, hogy minden válasz le lett nyomva, de senki nem jött más válasszal. Senki nem ír olyant, hogy tévedtek, hibásan gondoljátok, csak nyomják a piros kezet. Szánalmas és félelmetes egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!