Holnap lesz a forgalmi vizsgám és nagyon izgulok miatta! :S Esetleg valami tipp vagy jó tanács, ami nektek anno segített?
Nagyon megköszönnék pár hasznos ötletet, mert annyira ideges vagyok, hogy csak na! Utoljára talán érettségi előtt paráztam ennyire. :S
Tudom, nem jó, ha az ember nagyon rágörcsöl, szóval próbálok nyugisan hozzáállni, meg tudom, hogy ha akarnak, úgyis megbuktatnak szinte bármin, de azért mégis, jó lenne egy pár jó tanács, hogy kinek mi segített? Mire kellett jobban odafigyelnetek? Ti hogy oldottátok meg, hogy ne izguljatok? :D Bármilyen tippet szívesen fogadok!
Pár sikersztorinak is örülnék, hogy megnyugodjon a kis lelkem! :)
Amúgy ez lesz az első forgalmi vizsgám, szóval nem fűzök túl sok reményt hozzá, hogy elsőre sikerül, de azért mégis, jó lenne már letudni ezt a jogsi-dolgot. :)
Előre is köszi a válaszokat! :)
Sajnos nem lett meg, de sebaj. :) 2 hét múlva megyek újra, akkor már biztosan menni fog. Szerintem most túlizgultam egy kicsit, de próbálom úgy felfogni, hogy ez volt a tanulópénz. :D
Egyébként kicsit bosszantó, mert annyi volt csak a hibám, hogy rossz sávba soroltam be (egyenesen kellett volna tovább haladni, és véletlenül egy kanyarodósávba soroltam be, az oktatóm pedig kénytelen volt belenyúlni a kormányba), de legközelebb erre is figyelek. Meg elég jó visszajelzéseket kaptam még így is a vizsgabiztostól, azt mondta, nem tud semmi rosszat mondani, hibavonalat se tudott nekem behúzni semmire, ha nem lettem volna figyelmetlen, simán meglehetett volna, szóval csak annyit tanácsolt, hogy legközelebb kicsit figyelmesebben vezessek és akkor nem lesz gond. :)
Igazából csak azért volt bosszantó, mert tulajdonképpen már visszafelé mentünk a telepre. :D
Kifogtam egy tök jófej VB-t, nagyon rendes volt, le se kellett volna vezetnem a teljes 50 percet, mert kb fél óra után szólt, hogy na, rendben is vagyunk, szerinte most már kocsikáztunk eleget, látja, hogy megy ez nekem, nagyon szépen kezelem az autót, úgyhogy valahol még csináljam meg az egyívű megfordulást, aztán mehetünk is vissza a telepre, és megvan a jogsim. Még hibavonalam se volt, elsőre sikerültek a parkolások is, tök jó volt minden, és erre a vizsga utolsó 10 percében elvéreztem ezen. De hát ilyen az én formám! :D Először el se akartam hinni...!
Nem baj, gyerekek. :) Ami késik, nem múlik. 2 hét múlva repetázok, akkor már biztosan sikerülni fog! ;)
Vizsgán nekem is volt,hogy rossz irányba haladtam tovább,de mivel a sávváltást helyesen csináltam (jelzés,körültekintés stb) így nem volt ebből gond,a vizsga folytatódott tovább. Ezért is lepődtem meg a válaszodon,de akkor sok sikert a következőre :)
Amúgy mondta az oktatód,hogy akkor vegyél még pár plusz órát?
Hát, amikor elkezdtem kipuhatolni az oktatómnál, hogy mennyire korruptak, azt mondta, hogy ált. nem. Inkább az oktatók. Sokszor a VB nem is tud a kenőpénzről. A gyerek, megy nyugis, hogy átadta a kenőpénzt, és jól vezet. :)
Én kifogtam egy akkora parkolóhelyet a jobbra hátramenetes parkoláshoz, hogy alig fértem be, gyakorlatilag a szomszéd autók tükrei, meg az én tükreim között 1-2 cm volt. Miután beálltam, a vizsgabiztos mondta, hogy ő ilyet nem tudott volna. Egy hibavonalat kaptam azért, mert az Y megfordulásban 2x tolattam, mert nem szedtem elég gyorsan a kormányt. Egyet meg azért, mert kiengedtem a kéziféket, de a lámpa világított, mert 1/7 részig be volt húzva (1 kattanásig a 7-ből).
Fő a nyugalom. Én úgy izgultam. Reggel 7-re kaptam időpontot (egyszer mentünk az úton, és mondja az oktatóm: abban az autóban előttünk ül az a nő, aki a vizsgaidőpontokat adja. Nem akarsz beledurrantani, amiért ilyen jó időpontot adott?), elmentünk egy 15 percet vezetni előtte az oktatóval. Ettől kicsit nyugisabb lettem, mert egyáltalán nem hibáztam, és a parkolások is mentek. Aztán beparkoltunk, vártuk a biztost, tök jófej volt, eldumálgatott az oktatómmal, persze figyelt közben. Egy dolgot nem vett észre, hogy egy kikerülés után visszatéréskor nem indexeltem, de mondjuk nem tudom, hogy ki szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!