Az üllői Delta Autósiskoláról és az alábbi oktatóikról vélemények?
Kedves első!
Ha azóta van tapasztalatod, megírhatnád
A 2. válaszoló vagyok.
Nem a Deltát választottam, hanem egy vecsési iskolát, de ez sem feltétlenül jobb.
Szerintem minden oktatóban lakik egy állat.
Tudom régi kérdés, de én is megírnám a véleményem az utókor számára.
Arra szerintem pont elég hogy helyben kényelmesen el tudd intézni a KRESZ-t és az elsősegélyt, de ha azokkal megvagy, javaslom hogy csináld máshol a gyakorlatot.
Sajnos pár éve én is Géza mellé kerültem. Egyetlen óra alatt olyan erős szorongást ölt belém az idegeskedéssel és az ordibálással, hogy a végén remegve szálltam ki és sokáig meg is undorodtam a jogsizástól. Ahelyett hogy higgadtan elmagyarázta volna az alapokat, végig csak lekezelő hangnemben óbégatott és engem hozott ki hülyének ha belezavarodtam a rengeteg egyszerre érkező utasításba. Az utasítások fele vagy ellentmondásos marhaság volt (pl. sebességkorlátozó táblát hagyjam figyelmen kívül, "haladjunk!") vagy pedig olyan kifejezéseket használt amiből nem volt azonnal érthető amit akart. Persze annak bővebb kifejtése helyett csak egyre agresszívabban ismételgette ugyanazt.
Végül egyetlen nagyon stresszes tanóra és egy év kihagyás után kikértem a papírjaimat és újult erővel folytattam Pesten a gyakorlatot, ahol viszonylag hamar le is tudtam az egészet. Itt viszont hab a tortán az volt, hogy a papíromba még azt az egy elszenvedett órát se írták be. Pesten csak néztek rám hogy voltam már voltam egy órát, miért van egy nulla bevésve. Sebaj.
Szóval ha tehetitek, szerintem kerüljétek. Legyen meg a KRESZ és az elsősegély, aztán futás máshova. Ellenkező esetben acélidegzettel le lehet nyomni az egészet, de az ilyen "oktatókat" kár pénzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!