Gyerekek TI komolyan hagyjátok hogy kifele menet vagy bármilyen járművön meg büntessen ellenőr és befele is mindig vesztek jegyet?
wow. na ez tanulságos volt...
Nem tudom, én kedvesen mosolygok rájuk, és köszönök nekik, és velem mindig kedvesek.
Jobban belegondolva még nem is találkoztam goromba ellenőrrel.
Na de biztos igazad van, persze...
biztos mutatod nekik a bérletedet;) mellesleg velem sem gorombák. 90kg-os vagyok bőrkabátban és még bérletem is van.
De elég sok kevésbé testesebb vagy nem fiú emberkétől hallottam már, hogy nem éppen kedvesek velük. Pl hugomtól.
megint összekeveritek a szezont a fazonnal
Ne másra mutogassatok hogy ők is csinálják ők is csinálják
TE CSINÁLD TISZTESSÉGESEN A DOLGODAT! tudod az idő pénz, és leggyorsabban, legolcsóbban csak 300 forintért tudok eljutni az ecseritől az árpád hídig... Ne a bkv fejesre mutogassál. Ennyi erővel mindenki lelőhetné a másikat miszerint "a katona öl embert a háborúban akkor nekem is szabad"
Én nem azt mondom, hogy ők is csinálják, hanem hogy ők csinálják.
Figyelj, felhozhatsz itt egy húszezredik erőltetett példát is, de akkor is ez van.
Nem a bliccelők miatt drága a jegy, és nem miattuk megy csődbe a bkv, fogadd el.
Nyilván megveszem a bérletet, vagy a jegyet, mert én erre nem érek rá, és nincs is rajtam annyi anyag, hogy félreugorjon előlem az ellenőr.
De az hogy te itt jössz ezekkel a naív hülyeségekkel azt mutatja, hogy féltékeny vagy a kérdezőre, mert ő rá ér erre, vagy mert ő van akkora, hogy megtehesse, eg mert ingyen megússza te meg nem.
Hidd el, ha privatizálnák az egészet, esélye se lenne a bliccelőknek, mert olyan kapukat építenének végig a metrón, hogy nem mehetsz be ha nincs érvényes jegyed/bérleted, a busz meg villamos ellenőrzést pedig sűrítenék. a pénzt nem vennék ki, így a járatok szépek és tiszták lennének.
ha most sem akarsz 300at kifizetni akkor majd ki fogsz fizetni 500at ha privatizálják?
Külföldön a hal nem bűzlik sehol az biztos, nem sikkasztanak de nem is bliccelnek!
és amíg az utasok sem hajlandóak maguk közül kivetni azt aki bliccel addig felesleges bármiféle privatizációról ábrándozni... Ugyanezt amit mondtál meg tudná csinálni a bkv is, az ellenőrző kapukat meg mindent, de csesznek rá. Alul is, felül is. Az egészet meg az ellenőr szopja meg aki végezné a munkáját és megjegyzem már akkor sem büntet meg ha mutatsz neki valamiféle bérletet. mert örül neki hogy egyáltalán van.
Zavar hogy kioszt magának 100milliós végkielégítést? meg kamu szerződésekkel akaszt még 200at. Engem is zavar képzelheted, de nem tudok vele mitcsinálni ahogy te se mert olyan hosszú f@szod nincs hogy olyan magasban is seggbe rakd. De annyi lenne, hogy az utasok ÉRDEKE is LEGYEN hogy mindenki fizessen.
Nagyon egyszerű miért. Ha az utasok RENDEZIK a soraikat. (azaz a bliccelést leszorítják 10%alá MINDENHOL) akkor már egészen nyugodtan lehetne fellépni a vezetőség ellen hogy pusztuljanak onnan... Mert akkor már van mire verni a melleteket. Hogy MI nem csalunk akkor TI miért csaltok?
Rossz pályán próbáltok játszani...
dehogy lenne 500 ha privatizálják.
Épp hogy elérhetőbbé tennék, és profitálóbbá, hogy az emberek inkább a tömegközlekedést válasszák, és ne az autót.
Megtehetné a bkv, de nem teszi, mert akkor nem lesz több bliccelő, akikből cefet nagy hasznuk van, mert a büntetés jóval drágább, mint egy jegy vagy bérlet, igen sok bliccelőt el is fognak. ezek nem hiányt, hanem hasznot hoznak.
Mit mondhatnánk meg a vezetőségnek? Mondtunk mi valamit valaha a MÁV-nak? tudsz te bliceni a mávon? mert nekem ötletem sincs, hogy lehet azt kivitelezni, szerintem másnak sincs, aki meg képes abban a b. büdös wc-ben utazni, hogy ingyen legyen meg is érdemli.
Mikor ment a lincselő tömeg neki a máv székházának, h mi bezzeg fizetünk, ti bezzeg loptok?
ez már megint valami nagyon erőltetett szöveg.
Szúrja a szemed, hogy neki sikerült. Nekem is szúrja, én is fizetek, csak én nem találok ki mindenféle hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!