Aki ennyi idő alatt ennyit levezet, elmondható hogy van
némi (ha nem is sok) vezetési gyakorlata és már nem
teljesen kezdő?
Figyelt kérdés
2 év alatt 52.000km, éjjel-nappal, hajnalban, hóviharban, ónos esőben, kánikulában, autópályán, országúton, Budapest belvárosában vegyesen, többféle személy és kisteherautón, de magánszemélyként, nem hivatásos sofőrként.
2014. febr. 22. 21:28
1/7 anonim válasza:
Az elmondható hogy van tapasztalata meg némi gyakorlata is és tud vezetni is de ez még nem jelenti azt hogy biztonságosan tud közlekedni/vezetni.
2014. febr. 22. 21:42
2/7 anonim válasza:
Bőven több mint a kezdőknek, de azért sokkal inkább az idő tesz tapasztalttá, nem az hogy mennyi vezetsz /km ben.
2014. febr. 22. 22:20
3/7 anonim válasza:
Rutintalan kezdőnek már nem nevezném az illetőt, de gyakorlott sofőrnek sem. Szerintem akkor válik igazán biztossá a vezetési tudás, ha a hazaitól eltérő közlekedési kultúrákban és infrastruktúrákon is kipróbálja magát az ember. Így ugyanis több váratlan helyzettel fog találkozni és adott esetben idehaza is jobban tud reagálni, amikor mégiscsak előbukkan az a birkanyáj a kanyarban...
2014. febr. 22. 22:54
4/7 anonim válasza:
Legjbb Ha nem mondasz semmit, majd megmondjak h vezessz.
2014. febr. 22. 23:58
5/7 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy ez már elfogadható gyakorlottságot jelent. De azért valami sportautóba beleülve még ne ereszd el magadat, mert könnyen lehet belőle árok, vagy fa.
2014. febr. 23. 10:35
6/7 anonim válasza:
Ez már szerintem jónak számít.
Én nem tartom magam rossz sofőrnek annak ellenére hogy kb 10.000km-t mentem 4 év alatt mert saját kocsim nincs, motorom viszont van és nem írtad hogy a a motorvezetés nem számít bele :D
A motort csak én hajtom és 6000km-t tettem bele.
Az otthoni autóhoz vagyok hozzászokva és simán elvezetem télen-nyáron, városban és városon kívül.
Autópályán még nem voltam vele nagyon és pesten se vezettem de nem hiszem hogy ha pár hónapig pesten kellene vezetnem akkor az nekem ne menne.
2014. febr. 23. 11:24
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.
Akiről szó van 14 éve szerezte meg a jogosítványát 17 évesen. Csak addig, majdnem 10 évig nem volt saját autója és olyan munkája sem ami miatt sokat kellett volna autóznia. Így addig csak néha-néha vezetgetett. Az utóbbi két évben viszont rendszeresen és elég sokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!