Mit kaphatok érte? (lejjebb)
Vam M kategóriás jogosítványom, de hétvégén lassú járművet (piros rendszámos traktor) kell vezetnem, főúton is. Ha esetleg megállít egy rendőr, akkor mit kaphatok érte? Azzal a szöveggel próbálkozhatok, hogy azt hittem kerti traktor?
Egyébként 15 vagyok, jövőre kezdeném a T kategóriás jogsit.
"Azzal a szöveggel próbálkozhatok, hogy azt hittem kerti traktor? "
Hinni a templomban kell... Ilyen alapon én is elköthetnék egy Airbust, és azt mondanám, hogy azt hittem busz...
Ha látszik rajtad hogy nem vagy még 17 és ezt kiszúrja a rendőr akkor szívás.
Kicsi az esélye hogy faluba rendőrt látsz, még kisebb az esélye annak hogy pont arra megy amerre te, ja és még az se biztos hogy pont téged fog megállítani ha egyáltalán meg akar állítani.Ha meg is állított lehet hogy rendes lesz és egy szóbeli figyelmeztetéssel elenged.
Nem biztatni akarlak de én már több tíz km-t mentem a faluban jogsi nélkül motorral és nem állított meg, sőt még nem is láttam ott rendőrt.
Te döntöd el hogy be mered e vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!