Budapestről Nyíregyházára hétfőn este 8 után hogy jutok haza?
Persze utolsó, van vonat, de megnézted, hogy hogyan? Ha 8 után induló vonatra szállsz fel, az azt jelenti, hogy valamelyik közbülső állomáson éjszakázol éjféltől kb hajnali 4-5-ig. Még Kecskeméten is zárva van a váró 23:45-től hajnali 4-ig, nemhogy egy kisebb állomáson (pl Püspökladány). Hová menjen -10 fokban a Kérdező?
Nem tudsz egy ismerőst megkérni, hogy menjen el érted?
Esetleg Pesten valaki, akinél egy éjszakát el tudsz tölteni? Próbálj meg couchsurfing-en találni valakit, aki egy éjszakára befogad.
Ha ezek nem működnek, akkor sajnos muszáj lesz valami szállást foglalnod/találnod. Keress valami olcsó hostelt, kollégiumot a környéken. Még mindig jobb, mint csövezni ebben a hidegben...
Mennyi baj van ezzel a kérdezővel :)
Na nézzenek oda! :)
Rosszul tettem, hogy bíztam abban, a Kérdező rendesen utánanézett a telekocsiknak. De ezek szerint nem nézett utána, mert ott virít szépen 7 szabad hellyel 21 órai indulással egy telekocsi.
Ejnye-bejnye, Kérdező, csak nem potya szállásra pályáztál valakinél Pesten? :D
1,3,5 vagyok.
Nekem is gyanús volt a kérdező, hogy ingyen fuvart szeretne valakitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!