Hol találok olyan parkolót Budapesten, ahol 2 hétre leállhatok a kocsimmal, és éjjelre használhatok áramot?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 21:41
1/7 A kérdező kommentje:
csak a fűtés miatt be kellene dugni konektorba, de van benn villanyóra, az elfogyasztott áramot méri kilowattban, azt akár ki is fizetem előre is.
2014. jan. 30. 21:43
2/7 anonim válasza:
ilyet a nyílt utcán legközelebb Finnországban ismerek. :)
3/7 A kérdező kommentje:
hát én Budapesten keresek ilyet, mert dolgozni menni kell minden nap, csak nincs honnan.
2014. jan. 30. 22:03
4/7 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne keresni valami filléres szállodát.
5/7 anonim válasza:
Állj be egy őrzött "magánparkolóba", ott biztos meg tudsz egyezni a tulajdonossal.
6/7 A kérdező kommentje:
nem hallottam még ilyenről de rákerestem neten, elég drágának tűnik.
2014. jan. 30. 22:20
7/7 anonim válasza:
Van egy halom kemping, némelyik aránylag közel a belvároshoz (Pl. X., Pilisi utca) ahol lakókocsi helyen kapsz áramot, wifit, zuhanyzót, stb...
Persze pl. az Aréna ingyenes és talán nem kergetnek el éjszaka sem, de mélygarázsban nem igazán van szükség fűtésre, hiszen kb. 20 fok van mindenütt télen-nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!