Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy készültél fel anno a...

Hogy készültél fel anno a KRESZ vizsgára, hogy átmenj?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Gyakoroltunk az oktatáson, és egyszer megcsináltam a teszt könyvet.

Hibapont nélkül sikerült

2009. dec. 5. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
napi egy óra kreszteszt számítógépen hibapont nélküli lett.
2009. dec. 5. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:

A Kresz-tankönyvet nem volt energiám elolvasni, csak bele-bele lapozgattam. Előtte évekig ültem a férjem mellett, úgyhogy nagyjából mindent tudtam. De ha abszolút a nulláról kezded, akkor feltétlen olvasd el.

Bejártam az órákra, ahol nagyrészt a teszteket gyakoroltuk.

Ezenkívül a Délmagyar honlapján található Kresz-tesztekkel gyakoroltam. Elsőre 1 hibaponttal átmentem.

Egyébként pont kedden sikerült a forgalmi vizsgám, úgyhogy már csak az elsősegély van. :D

2009. dec. 5. 21:32
 4/5 BeerHunter ***** válasza:
Én a programmal gyakoroltam, a vége felé azon versenyeztünk, ki tudja megcsinálni hibátlanra, minnél gyorsabban :-). 18 perc volt a rekord.
2009. dec. 6. 06:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a programmal gyakoroltam, a könyvbe csak belelapoztam, de nem sokat foglalkoztam vele. Az órákra bejártam persze, bár az semmit nem ért, mert nem nagyon tanultunk meg semmit, inkább az az 1-2 óra volt ott is hasznos, amikor a programmal gyakoroltunk. Túl sokat nem készültem a vizsgára, de szerintem van annyira logikus a KRESZ (egy-két hasraütős szabálytól eltekintve), hogy lazán át lehessen menni elsőre, én is átmentem. Ja és sose volt kocsink, nem sokat ültem más mellett sem autóban, hogy ellessem.
2009. dec. 6. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!