Hogy készültél fel anno a KRESZ vizsgára, hogy átmenj?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 19:38
1/5 anonim válasza:
Gyakoroltunk az oktatáson, és egyszer megcsináltam a teszt könyvet.
Hibapont nélkül sikerült
2/5 anonim válasza:
napi egy óra kreszteszt számítógépen hibapont nélküli lett.
3/5 anonim válasza:
A Kresz-tankönyvet nem volt energiám elolvasni, csak bele-bele lapozgattam. Előtte évekig ültem a férjem mellett, úgyhogy nagyjából mindent tudtam. De ha abszolút a nulláról kezded, akkor feltétlen olvasd el.
Bejártam az órákra, ahol nagyrészt a teszteket gyakoroltuk.
Ezenkívül a Délmagyar honlapján található Kresz-tesztekkel gyakoroltam. Elsőre 1 hibaponttal átmentem.
Egyébként pont kedden sikerült a forgalmi vizsgám, úgyhogy már csak az elsősegély van. :D
4/5 BeerHunter válasza:
Én a programmal gyakoroltam, a vége felé azon versenyeztünk, ki tudja megcsinálni hibátlanra, minnél gyorsabban :-). 18 perc volt a rekord.
5/5 anonim válasza:
Én a programmal gyakoroltam, a könyvbe csak belelapoztam, de nem sokat foglalkoztam vele. Az órákra bejártam persze, bár az semmit nem ért, mert nem nagyon tanultunk meg semmit, inkább az az 1-2 óra volt ott is hasznos, amikor a programmal gyakoroltunk. Túl sokat nem készültem a vizsgára, de szerintem van annyira logikus a KRESZ (egy-két hasraütős szabálytól eltekintve), hogy lazán át lehessen menni elsőre, én is átmentem. Ja és sose volt kocsink, nem sokat ültem más mellett sem autóban, hogy ellessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!