Kamion sofőrök hogyan oldják meg a fürdést, ha napokig úton vannak külföldön?
Nagyobb kamionparkolók, telephelyek, benzinkutak. Meg van pár lerakón is zuhanyzó, sokszor meleg víz nélkül, de azért van.
Meg popsitörlő ipari mennyiségben. Lavorból valamicskét lehet, meg ha jó idő van(nyáron) akkor pl. van egy 20 literes kanni vizzel, felmelegíti a napocska, aztán kamion mögött slaggal, vagy ha üres a pót akkor hotel hilton mert ott lehet pancsizni.
nekem pl van intim törlőkendő, azzal törlöm meg a hónaljam, meg a hajlatoknál, mosakodni pedig a benzinkút mosdókba szoktam, sajnos pofátlanság, amit elkérnek egyes helyeken a WC használatért, így ezeken inkább spórolok, a talpamra pedig van egy speckó spray, azzal fertőtlenítem, így nem nagyon izzadok meg.
Persze 1 héten egyszer kényszerűségből muszáj vagyok venni egy forró zuhanyt, hogy lemossam a koszt magamról, meg a hajam is kezd zsírosodni addigra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!